Adrianowro Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Witam Równocześnie na warsztacie z innymi projektami , mam prezent od modelarza z Krakowa.... archiwalnie Stan Obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Podstawka jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Super wykonanie. To ostatnie foto to mistrzostwo. Myślałem, że to oryginalne zdjęcie [FACE WITH TEARS OF JOY] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Na grande po jabłka przyjechały bsndyty Podoba się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Te jabłka genialne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bordawski Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Piękne, można prosić o przepis na jabłoń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Genialne, aż szkoda aby tego większe grono nie oglądało. I to nie tylko ci co chodzą na festiwale modelarskie, ale zwykli odbiorcy, którzy nie chodzą na takie imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Świetnie wyszło! Jak dla mnie to sama podstawka, bez pojazdu i figurek, mogłaby być produktem finalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2016 Piękne, można prosić o przepis na jabłoń? Baza to druty i szpachla do drewna + zioła + jabłuszka z kolendry + malowanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bordawski Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Super. A jak to kleiłeś jakiś klej w sprayu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2016 Super. A jak to kleiłeś jakiś klej w sprayu? Tak, liście Potem malowanie bo jednak klej się klei A jabcoki to pojedynczo na wikol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bordawski Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Jakiego drutu do bazy używałeś. Pytam bo kiedyś robiłem drzewko z drutu ale gałęzie nie były tak gęsto i właśnie to mi się nie podobało. A u ciebie jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2016 Jakiego drutu do bazy używałeś. Pytam bo kiedyś robiłem drzewko z drutu ale gałęzie nie były tak gęsto i właśnie to mi się nie podobało. A u ciebie jest super Stalowy im cieńszy tym lepszy i skręcasz + dodatkowo możesz zagęścić naturalnymi materiałami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bordawski Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 Dzięki za info, popróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 Podstawka wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 i wszystko w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2016 Poprawiłem "ziemistość" drogi Wcześniej za bardzo był granulat. Model zamocowałem na sucho na drucie - docelowo dokleję go. W sumie z grubszej roboty zostało dobranie figurki i drobne pierdoły do poprawy wokół ramki oraz przykurzenie pigmentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 31 Marca 2017 Autor Share Napisano 31 Marca 2017 I kuniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Kacap jak żywy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) Moim zdaniem ruska flaga wygląda słabo, jakby była zrobiona z jakiegoś sztywnego materiału i układa się nienaturalnie. Edytowane 31 Marca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 31 Marca 2017 Autor Share Napisano 31 Marca 2017 Kacap jak żywy! No z tym nosem to ŻYDOKOMUNA wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 .....jabłuszka z kolendry... ty to masz super pomysły zawstydziłeś makłowicza gesslerową i pascala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi