Adrianowro Napisano 1 Grudnia 2016 Napisano 1 Grudnia 2016 Witam Równocześnie na warsztacie z innymi projektami , mam prezent od modelarza z Krakowa.... archiwalnie Stan Obecny Cytuj
tu_es Napisano 3 Grudnia 2016 Napisano 3 Grudnia 2016 Super wykonanie. To ostatnie foto to mistrzostwo. Myślałem, że to oryginalne zdjęcie [FACE WITH TEARS OF JOY] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj
hiwis Napisano 3 Grudnia 2016 Napisano 3 Grudnia 2016 Na grande po jabłka przyjechały bsndyty Podoba się bardzo Cytuj
bordawski Napisano 5 Grudnia 2016 Napisano 5 Grudnia 2016 Piękne, można prosić o przepis na jabłoń? Cytuj
p11c Napisano 5 Grudnia 2016 Napisano 5 Grudnia 2016 Genialne, aż szkoda aby tego większe grono nie oglądało. I to nie tylko ci co chodzą na festiwale modelarskie, ale zwykli odbiorcy, którzy nie chodzą na takie imprezy. Cytuj
Grzes Napisano 6 Grudnia 2016 Napisano 6 Grudnia 2016 Świetnie wyszło! Jak dla mnie to sama podstawka, bez pojazdu i figurek, mogłaby być produktem finalnym. Cytuj
Adrianowro Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Napisano 8 Grudnia 2016 Piękne, można prosić o przepis na jabłoń? Baza to druty i szpachla do drewna + zioła + jabłuszka z kolendry + malowanie ... Cytuj
bordawski Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 Super. A jak to kleiłeś jakiś klej w sprayu? Cytuj
Adrianowro Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Napisano 8 Grudnia 2016 Super. A jak to kleiłeś jakiś klej w sprayu? Tak, liście Potem malowanie bo jednak klej się klei A jabcoki to pojedynczo na wikol Cytuj
bordawski Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 Jakiego drutu do bazy używałeś. Pytam bo kiedyś robiłem drzewko z drutu ale gałęzie nie były tak gęsto i właśnie to mi się nie podobało. A u ciebie jest super Cytuj
Adrianowro Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Napisano 9 Grudnia 2016 Jakiego drutu do bazy używałeś. Pytam bo kiedyś robiłem drzewko z drutu ale gałęzie nie były tak gęsto i właśnie to mi się nie podobało. A u ciebie jest super Stalowy im cieńszy tym lepszy i skręcasz + dodatkowo możesz zagęścić naturalnymi materiałami..... Cytuj
Adrianowro Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Napisano 24 Grudnia 2016 Poprawiłem "ziemistość" drogi Wcześniej za bardzo był granulat. Model zamocowałem na sucho na drucie - docelowo dokleję go. W sumie z grubszej roboty zostało dobranie figurki i drobne pierdoły do poprawy wokół ramki oraz przykurzenie pigmentem. Cytuj
Grzes Napisano 31 Marca 2017 Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) Moim zdaniem ruska flaga wygląda słabo, jakby była zrobiona z jakiegoś sztywnego materiału i układa się nienaturalnie. Edytowane 31 Marca 2017 przez Gość Cytuj
Adrianowro Napisano 31 Marca 2017 Autor Napisano 31 Marca 2017 Kacap jak żywy! No z tym nosem to ŻYDOKOMUNA wyszła Cytuj
M.A.V. Napisano 1 Kwietnia 2017 Napisano 1 Kwietnia 2017 .....jabłuszka z kolendry... ty to masz super pomysły zawstydziłeś makłowicza gesslerową i pascala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi