Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Równocześnie na warsztacie z innymi projektami , mam prezent od modelarza z Krakowa....

archiwalnie

_MG_4520_zpsjzplpiae.jpg

_MG_4188_zps6izppvae.jpg

12_zpsgmsybega.jpg

ba1_zpssck51o55.jpg

ba3_zpsv26hzmws.jpg

ba2_zps8ulodiim.jpg

Stan Obecny

_MG_4611_zpsa3ltnlur.jpg

rrr_zpswlsgxai0.jpg

Napisano

Super wykonanie. To ostatnie foto to mistrzostwo. Myślałem, że to oryginalne zdjęcie [FACE WITH TEARS OF JOY]

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Genialne, aż szkoda aby tego większe grono nie oglądało. I to nie tylko ci co chodzą na festiwale modelarskie, ale zwykli odbiorcy, którzy nie chodzą na takie imprezy.

Napisano

Świetnie wyszło!

Jak dla mnie to sama podstawka, bez pojazdu i figurek, mogłaby być produktem finalnym.

Napisano
Piękne, można prosić o przepis na jabłoń?

Baza to druty i szpachla do drewna + zioła + jabłuszka z kolendry + malowanie ...

Napisano
Super. A jak to kleiłeś jakiś klej w sprayu?

Tak, liście

Potem malowanie bo jednak klej się klei

A jabcoki to pojedynczo na wikol

Napisano

Jakiego drutu do bazy używałeś. Pytam bo kiedyś robiłem drzewko z drutu ale gałęzie nie były tak gęsto i właśnie to mi się nie podobało. A u ciebie jest super

Napisano
Jakiego drutu do bazy używałeś. Pytam bo kiedyś robiłem drzewko z drutu ale gałęzie nie były tak gęsto i właśnie to mi się nie podobało. A u ciebie jest super

Stalowy im cieńszy tym lepszy i skręcasz + dodatkowo możesz zagęścić naturalnymi materiałami.....

Napisano

Poprawiłem "ziemistość" drogi

Wcześniej za bardzo był granulat.

Model zamocowałem na sucho na drucie - docelowo dokleję go.

W sumie z grubszej roboty zostało dobranie figurki i drobne pierdoły do poprawy wokół ramki oraz przykurzenie pigmentem.

ffff_zpsdasioxjd.jpg

ffffgh_zpsyqomo5gq.jpg

• 3 months later...
Napisano (edytowane)

Moim zdaniem ruska flaga wygląda słabo, jakby była zrobiona z jakiegoś sztywnego materiału i układa się nienaturalnie.

Edytowane przez Gość