Alvaro92 Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Tyle szczegółów w tak małym elemencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Tyle szczegółów w tak małym elemencie... Dokładnie, za to należy się wielki szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Dzięki Panowie za komentarze, fajnie, że ktoś czasem tu coś napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Dla takich ludzi warto pisać. I mimo, że trzeba być bezinteresownym, to Voseba licze na twój odzew w moim przyszłym projekcie- ty już wiesz jakim... Ale to co wyprawiasz ze scanią, to masakra. I to twój pierwszy model, kto by pomyślał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Voseba jesteś perfekcjonistą w każdym calu.Chciałbym mieć 10% twoich umiejętności . A co do wykonanych elementów to perfekcja i jeszcze raz perfekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Powalający projekt, i to ma być pierwszy model ? , a co się będzie tu działo przy dziesiątym ?. Szacunek i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Mark666 dziesiąty będzie wyglądał tak samo, ponieważ tu już nie może być lepiej :-). Żart Voseba napewno coś wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Z tego co wiem to nie jest pierwszy model. Wiem o Mercedesie ACTROSie, który nie został skończony Z tym, że ten model jest robiony na wieeeelką skalę Ale o tym to już niech się Seba sam wypowie a co się będzie tu działo przy dziesiątym ? Przy dziesiątym powstanie ruchomy zamek do drzwi z kluczykiem oraz silnik zalany płynami - na chodzie oczywiście heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Znaczy Seba składał modele(złożył chyba 4) ale to podobno było w liceum. I złożył je normalnie prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Ale dyskusja Więc modele zacząłem sklejać w 2 lub 3klasie podstawówki, czyli na początku lat 90. Skleiłem może ok. 20samolotów na wysokim poziomie, do rozprowadzania kleju, który był w zestawie używałem zapałki, a sklejenie modelu zajmowało jedno popołudnie. Po 8 klasie udało mi się kupić pierwszą ciężarówkę, forda aeromax’a, to był dopiero wypas, auto miało więcej części niż moje wszystkie poprzednie modele razem wzięte. Zaopatrzony w czerwony spray i parę innych farbek zabrałem się za klejenie, kleiłem tydzień, efekt masakra. W liceum skleiłem 3auta, forda lt9000, oshosha (pierwszy model malowany aerografem) i ostatni (3klasa LO) renault magnum. Do modelarstwa wróciłem w 2007 sklejając actrosa LINK. Model wylądował na allegro w takim w stanie jak w relacji z linku. Tyle o moim modelarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 teraz rozwiałeś nasze wątpliwości i domysly a model to będzie mistrzostwo jak go złożysz, ogrom szczegółów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 a model to będzie mistrzostwo jak go złożysz, ogrom szczegółów! Smile Aż żal to wszystko potem malować ... Chyba nie znalazł by się śmiałek chcący coś Tobie i Twojej pracy czego kolwiek zarzucić Mistrzostwo Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja za rzucę Tylko to ze mało aktualizacji jest. Nic nie piszę bo nie wiem po co komentować coś wspaniałego. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Nic nie piszę bo nie wiem po co komentować coś wspaniałego. Dokładnie! To jest jedyny powód tego że jest mało wpisów w tym temacie, bo co ja amator mogę powiedzieć innego niż "świetnie ci idzie"? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Zaraz by to podeszło pod nabijanie postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 11 Maja 2010 Autor Share Napisano 11 Maja 2010 Niestety mocowanie kabiny nie wyszło tak jak powinno, wszystko do przerobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 Szkoda, bo dużo pracy w to włożyłeś i myślałem, że z tym elementem bedzie jako taki finisz. Ale dla nie wprawnego oka ( np takiego jak ja ) wygląda spoko Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 14 Maja 2010 Autor Share Napisano 14 Maja 2010 Poprawiłem mocowanie kabiny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 Brak słów na to co wyprawiasz z tym modelem, jednym słowem rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 To jest przegięcie pały... umiejętności i kunszt modelarza u ciebie są nieziemskie! Aż boję się zabrać za swoją 141 bo przy twoim modelu będzie wyglądać jak tania zabawka Pozdrawiam no i życzę powodzenia w dalszych pracach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 Aktualnie koniec z modelarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Aktualnie koniec z modelarstwem. WTF?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Właśnie WHY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 Zycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Nie proszę wróć,jesteś jednym z nielicznych ludzi,którzy tyle dają od siebie do modelu.Szkoda takie talentu marnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi