Dorotka Napisano 28 Marca 2017 Autor Share Napisano 28 Marca 2017 Na tą chwilę bardzo mi się podoba. Dzięki. Mnie też się nawet podoba, ale żeby bardzo to bym nie powiedział... No ale wreszcie dotarły składniki trzeciego koloru, także zaczynam zabawę w "kolor ostatni" Później będzie filtrowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 Zapodałem mu tego dziwnego koloru... Drobne korekty i idzie do lakierowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 Trochę inne ujęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 13 Maja 2017 Bardzo ładnie wychodzi. Z tym "pomarańczowym" kolorem wg. mnie wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Elegancko to wygląda. Kibicuję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Maja 2017 Autor Share Napisano 14 Maja 2017 Dzięki! Miałem się bawić jakimiś delikatnymi filtrami lanymi bezpośrednio na kolory, ale mi przeszło... Także ostatecznie poleciałem całość połyskiem testując MRP - całkiem sympatyczny. Teraz, chyba, trochę olejami podziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 A lufa ma szlaban na malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Maja 2017 Autor Share Napisano 15 Maja 2017 A lufa ma szlaban na malowanie? Na samym końcu, jak mi farby coś zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Świetna robota, doskonale wyszły krawędzie plam kamo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Maja 2017 Autor Share Napisano 17 Maja 2017 Świetna robota, doskonale wyszły krawędzie plam kamo :-) Dzięki... Zaczynam go męczyć olejami... Trochę to pewnie potrwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Maja 2017 Share Napisano 17 Maja 2017 Czekam na dalszy rozwój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Maja 2017 Autor Share Napisano 17 Maja 2017 Czekam na dalszy rozwój He, he... To jest co najmniej dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Maja 2017 Share Napisano 17 Maja 2017 Nie sadze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2017 Długa droga przed nami ale zacząłem go syfić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Nie widać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Czerwca 2017 Super Moderator Share Napisano 30 Czerwca 2017 Photobucket stał się płatny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 (edytowane) A moje widać zdjęcia a nie zapłaciłem ani grosza Albo tylko ja je widzę Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2017 Ja też zdjęcie widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Ja też zdjęcie widzę.... Chyba tylko my widzimy te zdjęcia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2017 Teraz widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Teraz tak , wpłaciłeś kasę czy skorzystałeś z innego hosta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2017 Teraz tak , wpłaciłeś kasę czy skorzystałeś z innego hosta ? Z innego hosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Kurde to strasznie złe bo wszystkie zdjęcia poszły się ****** , nawet się już nie podejrzy starych wątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2017 Kurde to strasznie złe bo wszystkie zdjęcia poszły się ****** , nawet się już nie podejrzy starych wątków No, trochę kiszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Po poprawce zdjęcie widać. To się wiadro wysypało - chyba się przelało. Ja używam Googla i nie narzekam (na razie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi