Dumo Napisano 20 Lutego 2017 Autor Share Napisano 20 Lutego 2017 Za długo czysto nie będzie, pierwsze malowanie i szafki będą w kamuflażu Coś ruszyło, dwa podkłady trafiły na tygryska: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 A szew na młotku został... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Lutego 2017 Autor Share Napisano 20 Lutego 2017 A szew na młotku został... To efekt od podkładu, dzisiaj rano skalpelem pozbyłem się szwów o których wcześniej rozmawialismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Trzy warstwy bazowego koloru: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 A co to za kolor i czy on taki ciemny ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 A co to za kolor i czy on taki ciemny ma być? Mieszanka vallejo73608 + vallejo70826 Tutaj już po modulacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Pomalowany ładnie, tylko ten kolor mi jakoś w Olive Drab wpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Olive drab pomieszany z brązem, te pustynne kolorki niemcy mieli strasznie nietypowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Kamo gotowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Yyyy... Dziwnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 (edytowane) Yyyy... Dziwnie to wygląda. Jasne że dziwnie ta jednostka jest popierdzielona, pustynna a oryginalnie miała takie barwy. Co poradzisz jak nic nie poradzisz. Mi się podoba bo dużo ludzi burzy się i kłócą się wokół a propos kamuflażu, zdecydowanie specyficzny tygrysek Jutro jak wszystko dobrze pójdzie wymaluję osprzęt i nałożę kalki Edytowane 21 Lutego 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Jasne że dziwnie ta jednostka jest popierdzielona, pustynna a oryginalnie miała takie barwy Nie pustynna tylko afrykańska - to spora różnica ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Jasne że dziwnie ta jednostka jest popierdzielona, pustynna a oryginalnie miała takie barwy Nie pustynna tylko afrykańska - to spora różnica ;) Dla mnie to nie ma żadnego znaczenia, na winietce będzie pustynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 Coś się dzieje, coś ruszyło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 No sie ruszylo, ale troche malo, pospiesz sie, bo widownia chce zobczyc co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Marca 2017 Autor Share Napisano 10 Marca 2017 No sie ruszylo, ale troche malo, pospiesz sie, bo widownia chce zobczyc co z tego wyjdzie. Podejrzewam że widowni brak Osprzęt już prawie zmalowany, kalki na wieży gotowe, jeszcze tylko raz je przejade micro solem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Widownia jest i podgląda postępy. Dobrze Ci idzie, podoba mi się to kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Widownia jest Po co dajesz sola na gladkich powierzchniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Artystycznie to ciekawie wygląda, co do zgodności z oryginałem to mam wątpliwości ale aż takim znawcą nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Widownia jest Po co dajesz sola na gladkich powierzchniach? Dmucham na zimne, kiedyś nie nałożyłem sola i po warstwie sidoluxu naszła biała chmurka na kalkomanie której się nie mogłem już pozbyć. Artystycznie to ciekawie wygląda, co do zgodności z oryginałem to mam wątpliwości ale aż takim znawcą nie jestem. To jest ciężki temat, mam kilu znajomych siedzących w temacie tygrysów, wysłuchałem ich złączyłem wątki i wyszły mi takie kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Wygląda coraz lepiej. Aż nie mogę się doczekać finału no i podstawki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Marca 2017 Autor Share Napisano 13 Marca 2017 Wygląda coraz lepiej. Aż nie mogę się doczekać finału no i podstawki ;) Już niedługo Gąski zapodkładowane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Marca 2017 Autor Share Napisano 15 Marca 2017 Jeszcze tylko lakier satynowy i jedziemy z łoszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 Będziesz figurantów do włazów wykładał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 Nosz kurde. Teraz patrze to malowanie troche nie tak idzie jak na 131 z 504. Grzech troche bo zdjec jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi