Super Moderator Greif Napisano 25 Grudnia 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Grudnia 2024 @Mertendostępny w ofercie Trumpetera, @_OldMan_jak zwykle szukasz dziury w całym, skąd zakładasz że sie nie obraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Grudnia 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Grudnia 2024 po konsultacji na innym forum dźwig zmieni położenie na początek modułu bliżej budynku, nie będzie kolidował w trackie rozdzielenia sekcji więc jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Grudnia 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Grudnia 2024 i tak to ma wyglądać jako całość 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 25 Grudnia 2024 Share Napisano 25 Grudnia 2024 5 godzin temu, Greif napisał: @_OldMan_jak zwykle szukasz dziury w całym, skąd zakładasz że sie nie obraca? Nic nie szukam, tylko na zdjęciu które wkleiłeś nie widziałem osi obrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Grudnia 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Grudnia 2024 I maluję graty do "magazynku" koło stacji, jak zawsze malowanie drobnicy pochłania czas okrutnie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Grudnia 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Grudnia 2024 tak mniej więcej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 26 Grudnia 2024 Share Napisano 26 Grudnia 2024 Masz chłopie cierpliwość. A co to to coś na środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Grudnia 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Grudnia 2024 @Baas ArKimprowizowane kowadło z kawałka szyny i podkładów kolejowych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 28 Grudnia 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Grudnia 2024 pomaziane, wózek torowy i mały bagażowy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Stycznia Autor Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia pierwsze kolory i pierwsza warstwa trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Tak lubię sobie tu zaglądać dla relaksu, oglądając coraz to nowe powstające elementy. Ale dziś zajrzałem na stroną pierwszą i... czy to fakt autentyczny, że w tym roku minie dziewięć lat od rozpoczęcia warsztatowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Stycznia Autor Super Moderator Share Napisano 2 Stycznia Ale do przodu - zawsze coś dłubię, w tym czasie, drugie dziecko, 2 przeprowadzki, covid i brak miejsca na modelowanie itd. samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 21 minut temu, Greif napisał: zawsze coś dłubię Bo w sumie największa frajda jest z gonienia króliczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Stycznia Autor Super Moderator Share Napisano 2 Stycznia gonię dalej dzisiaj waga do magazynu, powoli ale kolejny grat już po procesie za którym nie przepadam z braku czasu 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Na jakiejś ciężarówce też bym taką wagę widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Stycznia Autor Super Moderator Share Napisano 2 Stycznia @Konrad-CibaFotki mogę podesłać jak coś pw, niestety nie ma jak na razie nikt w ofercie 3d dlatego strugałem na piechotę chyba że Kolega @Mertensię podejmie opracowania pod druk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Nie no ja bym coś takiego sobie na pakę wstawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia (edytowane) Cytat Fotki mogę podesłać jak coś pw, niestety nie ma jak na razie nikt w ofercie 3d dlatego strugałem na piechotę chyba że Kolega @Mertensię podejmie opracowania Ciągle coś dłubię, ale i to mogę spróbować. Nie wygląda na dużo roboty... Edytowane 2 Stycznia przez Merten 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Stycznia Autor Super Moderator Share Napisano 2 Stycznia @Mertenpw poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Sorry, że nie w temacie. 7 godzin temu, Greif napisał: gonię dalej dzisiaj waga do magazynu, powoli ale kolejny grat już po procesie za którym nie przepadam z braku czasu Pamiętam jak na takiej wadze, baba w warzywniaku ziemniaki ważyła. Gdzieś druga połowa lat siedemdziesiątych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Sobota o 12:15 Share Napisano Sobota o 12:15 Waga sztos!!!! Ten wątek ogląda się jak dobry serial i to już kolejny sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano Sobota o 17:30 Share Napisano Sobota o 17:30 W dniu 28.12.2024 o 01:47, Greif napisał: pomaziane, wózek torowy i mały bagażowy jak zrobiłeś deski na tym wózku ?, wyglądają jak prawdziwe. Super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano Sobota o 18:58 Autor Super Moderator Share Napisano Sobota o 18:58 @stakovbaza malowana wood base od Ak (pisak)na to łosze tamki, czarny i brązowy, potem olejne (używałem Abtailung502) shadow brown i brown wash i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 15 godzin temu Autor Super Moderator Share Napisano 15 godzin temu drobnica , postęp marny no ale zawsze coś wózek ma skrócone rączki i dopasowany jest już pod figurkę. I klamoty 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Walizki bajka , jak ze skóry, i kto tu mówi że malować nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi