zakurzony Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Model z tego zestawu, z tym samym nawet malowaniem, był już na forum prezentowany. Ale że szkoda nie pokazać efektu paru tygodni tak frajdy, jak i przekleństw, więc zamieszczam. Z dodatków blaszki Parta (tu właśnie było najwięcej inwektyw, ale bez blach model nadaje się co najwyżej do gier strategicznych) plus trochę własnej inwencji (ale nieprzesadnie dużo). Malowanie z 1 Brygady Pancernej. Numer nieco zbyt duży, ale taką kalkomanią jedynie dysponowałem. Tradycyjnie bezpodstawkowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Fajnie wyszedł, zdecydowanie lepiej niż mój "pudełkowy". Może ciut nadmierne jak na 70-kę zwisy gąsienic, ale to drobiazg, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Blachy kleiłeś do siebie, czy lutowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2017 Blachy łączone CA, potem szlifowane. Z lutowaniem mam złe wspomnienia z ZPT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 No to szacun za poklejenie ich tak czysto. Ja odkąd zacząłem się bawić lutownicą to już blach ze sobą nie kleje CA. Chyba, że jakieś ultra drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Prawdziwe malenstwo, trzeba przyznac, ze swietna blacharka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 Blachy robią wrażenie... no i ratuję ten model z UM . Jak dla mnie to może przydałby się mocniejsze "zacieki" - wóz ma fajne, skośne powierzchnie, więc ładnie by na nich wyglądały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Super model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Dziękuję za pozytywny odbiór Z zaciekami rzeczywiście wyszło, mimo przeciwnych chęci, jakoś niemrawo. A w uzupełnieniu kwestii blach dodam, że polecenia godne są też gąsienice, zrobienie ich kosztuje wprawdzie sił i zdrowia, ale efekt jest moim zdaniem wart wysiłku - nie są za "cienkie", jak to bywa przy innych blaszanych gąskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Świetny modelik. A blacharka pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi