19robi88 Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Zaczynając przygodę z modelarstwem zrobiłem/zepsułem dwa mistercrafty i dwa plastyki postanowiłem skleić coś lepszego co nie będzie wyglądać jak karykatura modelu wybór padł na prostego Comancha od Italerki i tak powstał można powiedzieć mój pierwszy model W modelu dodałem kilka rzeczy od siebie miedzy innymi przewody na goleniach podwozia wycięte zostały miejsca gdzie występowała siatka i siateczkę wstawiłem i jakieś tam małe pierdółki. Model nie jest idealny zdaje sobie sprawę i spodziewam się krytyki i przyjmę ja na klate bez obrażania się Fotki robione telefonem wiec tez nie najwyższych lotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Rewelacja taki futurystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Całkiem fajny ulepek. Jedyne co się rzuca w oczy to jakiś mały glutek przy owiewce na przodzie, a tak poza tym to zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2017 Ten glutek to źle odlana owiewka nie zauważyłem tego przed przyklejeniem, nierówność wyszła dopiero po położeniu farby i juz bałem się to szlifować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 Jakiś czas temu sam kleiłem ten model. Widzę, że pokusiłeś się o własne przeróbki, które ja bezczelnie olałem. Fajnie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 26 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2017 No coś tam pokombinowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 nawer cieniowanko, mnie w tym przypadku nie iryruje ,_)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 26 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2017 To był w sumie mój pierwszy poważnie pomalowany model areo ( nie liczę treningu na plastyku i mistercrafcie) wiec też szaleństw nie było tylko preshading i wyszło jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Gratulacje... całkiem sympatyczny "wiatraczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Dzięki Grzegorz mam sporo wiatraków do zrobienia i nie bądź zdziwiony jak będę cie o coś pytał bo bardzo mi się podobają twoje wiatraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Spodziewałem się po pierwszym modelu gorszego wykonania ale wyszło ci na prawdę dobrze. Czysto, lakier wygląda na gładki i bez wad. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtaku Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Całkiem spoko. Helikopter wygląda na taki "ulizany", dla mnie powinien być troszkę inaczej przemalowany, "ubrudzony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2017 Teraz zrobił bym go jeszcze inaczej co do brudzenia ja wtedy starałem się w miarę czysto umalować bez zalania powierzchni itp. bo to był mój początek z aerografem brudzić model dopiero pierwszy raz spróbowałem w moim ostatnio skozaczonym f-101 Voodoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Dzięki Grzegorz mam sporo wiatraków do zrobienia i nie bądź zdziwiony jak będę cie o coś pytał bo bardzo mi się podobają twoje wiatraki Cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi