Daz Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Brytyjski zestaw pustynny SAS , wszystko od Tamiya, skala 1:35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Model super, podstawka też fajna. Jedynie karabiny na Chevrolecie mi się nie widzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 Podoba mi się Dużo bałaganu na pojazdach, ale fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Mam oba modele w magazynie razem z konwersjami Black Doga, więc z miła chęcią oglądam. Chevrolet podoba mi się bardziej. Merytorycznie sie nie wypowiem, ale pomimo kilku detali słabszych, to całość prezentuje się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeepen Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 Unbelievable attention to details... most excellent work. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 28 Października 2020 Share Napisano 28 Października 2020 bardzo fajne wykonanie koła masz z żywicy czy zestawowe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Października 2020 Share Napisano 28 Października 2020 Podoba mi sie! Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 30 Października 2020 Share Napisano 30 Października 2020 Uwielbiam bałagan na pace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 Października 2020 Share Napisano 30 Października 2020 Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejvix Napisano 31 Października 2020 Share Napisano 31 Października 2020 Masa szczegolow, podoba mi sie jako calosc w scenerii. Czym robiles podloze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_W Napisano 2 Listopada 2020 Share Napisano 2 Listopada 2020 Dużo fajnych detali. Malowanie takie "artystyczne", lekko przesadzone bo ta zardzewiała beczka musiałaby leżeć w wodzie 20 lat żeby tak wyglądać ale za to robi to bardzo fajny efekt! Ludziki też fajnie wyszły. Podstawka pierwszorzędna. Karabiny może trochę za bardzo posrebrzone. I zastanawia mnie wielkość manierek. One takie duże były? Ogólnie 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi