19robi88 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Po RAH 66 Comanche przyszła pora na drugi model a mianowicie F-20 Tigershark w skali 1/72 od hasegawy model prosty fajnie sklejalny raczej z mała ilością szpachli dobry na początki z modelarstwem z mojej strony podziałałem trochę z fotelem działka na nosie z igieł przewody na goleniach podwozia z druciku i pierwsze malowanie alcladami dyszy silnika z Minusów kalki miałem z nimi problemy coś źle siadały pierwszy raz tez używałem płynów pod kalki bardzo zachowawczo żeby nie zniszczyć farby co niestety zaowocowało srebrzeniem się i jak by powietrzem pod niektórymi kalkomaniami sorry za słaba jakość fotek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Lepsze zdjęcia by się przydały to fakt. Słabo widać dyszę. Ale ogólnie bardzo fajny, co ważne nie widać że to 1/72. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19robi88 Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 mam problem ze światłem fotki robione przy biurkowej lampce ledowej i jeszcze telefonem czekam na dwie dodatkowe lampki z mocnymi żarówkami to powinno poprawić nieco jakość fotek narazie musza być takie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Focus Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Ładniusi brakuje mi takiego w kolekcji. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19robi88 Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 No to w czym problem zakupujesz kleisz i kolekcja uzupełniona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Focus Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 No to w czym problem zakupujeszkleisz i kolekcja uzupełniona W kolejce dobrze ponad stówka do zdiełania a ja zakupuje i zakupuje to najlepiej mi wychodzi no i przeglądanie zawartość i planowanie zamiast działać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Bardzo fajny ten Tigerek, całkiem elegancko Ci wyszedł, biorąc pod uwagę sprzęt. Marnujesz się w tej skali, przejdź na 48. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19robi88 Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 Witaj w klubie mam to samo ale musze się pozbyć kilku żeby kupić nowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts