19robi88 Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Po RAH 66 Comanche przyszła pora na drugi model a mianowicie F-20 Tigershark w skali 1/72 od hasegawy model prosty fajnie sklejalny raczej z mała ilością szpachli dobry na początki z modelarstwem z mojej strony podziałałem trochę z fotelem działka na nosie z igieł przewody na goleniach podwozia z druciku i pierwsze malowanie alcladami dyszy silnika z Minusów kalki miałem z nimi problemy coś źle siadały pierwszy raz tez używałem płynów pod kalki bardzo zachowawczo żeby nie zniszczyć farby co niestety zaowocowało srebrzeniem się i jak by powietrzem pod niektórymi kalkomaniami sorry za słaba jakość fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Lepsze zdjęcia by się przydały to fakt. Słabo widać dyszę. Ale ogólnie bardzo fajny, co ważne nie widać że to 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2017 mam problem ze światłem fotki robione przy biurkowej lampce ledowej i jeszcze telefonem czekam na dwie dodatkowe lampki z mocnymi żarówkami to powinno poprawić nieco jakość fotek narazie musza być takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Ładniusi brakuje mi takiego w kolekcji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2017 No to w czym problem zakupujesz kleisz i kolekcja uzupełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 No to w czym problem zakupujeszkleisz i kolekcja uzupełniona W kolejce dobrze ponad stówka do zdiełania a ja zakupuje i zakupuje to najlepiej mi wychodzi no i przeglądanie zawartość i planowanie zamiast działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Bardzo fajny ten Tigerek, całkiem elegancko Ci wyszedł, biorąc pod uwagę sprzęt. Marnujesz się w tej skali, przejdź na 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2017 Witaj w klubie mam to samo ale musze się pozbyć kilku żeby kupić nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi