vooyo82 Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Świetna robota. Bardzo fajne cieniowanie..gratulacje. Jakie wymiary ma to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Z ciekawości - masz jakąś dokumentację na takie mieszane podwieszenie wyrzutni npr? Szachownica na spodzie powinna być odwrócona, chyba że kwity zdjęciowe mówią inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dranio Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 ZTCW nie da się stosować "mieszanych" podwieszeń wyrzutni npr, bo "nie obsłuży" tego system uzbrojenia (pociski różnią się balistyką). Zresztą wyrzutnie UB-32-57 mają nieco inny kształt (chodzi mi o przód z wylotami rur). dranio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 2 Lutego 2017 Autor Share Napisano 2 Lutego 2017 Wymiary modelu to: wirnik 50 x 50cm długość kadłuba to ok 58 cm - problem jest z postawieniem tego śmigła gdziekolwiek Co do kalki na spodzie to tak jest pokazane w instrukcji: http://www.mojehobby.pl/zdjecia/1/6/2/11286_2_tch48117_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dranio Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Cóż, instrukcja kłamie... dranio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Wymiary modelu to: wirnik 50 x 50cm długość kadłuba to ok 58 cm - problem jest z postawieniem tego śmigła gdziekolwiek Nie przejmuj się z MI-17 będzie gorzej. Wiem coś o tym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Ja u siebie na półce trzymam te wiatraki bez wirników - wygląda to dość kiepsko ale miejsca potrzeba zdecydowanie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Zawsze można się przerzucić na morskie śmigłowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 2 Lutego 2017 Autor Share Napisano 2 Lutego 2017 Flachenty - widziałem twój Mi 17 - przesadziłeś z ilością detali i wsadzonej pracy A jak on z wymiarami wychodzi względem Mi24? Śmigłowce morskie? Czemu nie- chodzi mi po głowie Mi6 ale te plastiki mnie przerażają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Flachenty - widziałem twój Mi 17 - przesadziłeś z ilością detali i wsadzonej pracy A jak on z wymiarami wychodzi względem Mi24? Śmigłowce morskie? Czemu nie- chodzi mi po głowie Mi6 ale te plastiki mnie przerażają... Wirnik 61 cm , długość całkowita 72 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 2 Lutego 2017 Autor Share Napisano 2 Lutego 2017 O kurde, juz mi sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Bardzo mi się podoba. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Przecudnej urody bydlę. Świetny model, świetne zdjęcia. Brawo, brawo, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Solidny kawał maszyny, do tego piękne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 20 Marca 2017 Autor Share Napisano 20 Marca 2017 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi