makinen Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 W zaciszu domowym w ramach odreagowania od Cougara (jeszcze mi nie przeszło). Zbudowałem sobie M1151 ECV należący do Korpusu Marines. Baza to M1151 Academy. Koła i obniżone zawieszenie DEF model. Antena Boomerang (gdzieś złamał się i zaginął górny mikrofon ) i wieża MCTAGS z Live Resin. Antena Chameleon z Voyagera. Figurki Marines to produkt Mantis Miniatures, a operatorzy z Evolution Miniatures. Pies się przewrócił. Oba zwierzaki są luzem- opcjonalnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Świetna scenka. Teraz prawie jestem pewny że kiedys kupię sobie jednego Humvee i skleję. Bardzo mi się podobają twoje figurki. No i scenka jak zwykle dynamiczna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mena Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Podoba mi się też może jakiegoś Humvee strzelę jednak jedna no dwie rzeczy mi nie dają spokoju ten plecak trochę odstaje w malowaniu i siatka jakby dopiero ze sklepu została wzięta ale ogólnie scenka prosta i fajna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ams Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Witam... współczesne miękkie to co prawda nie moja bajka... ale ta scenka ogromie cieszy oko Bardzo ładny model i manekinki :c) pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Makinen - może dzięki Twoim modelom stanie się cud i jakiegoś Humvee wreszcie sklei ktoś spoza stałej-od-wielu-lat-tej-samej ekipy To "prawie jestem pewny" Krzyśka daje sporą nadzieję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted January 31, 2017 Author Share Posted January 31, 2017 Plecak rzeczywiście bije po oczach. Decyzja- wymiana i przemalowaniu na cywila. Siatkę przeciągnę suchym pędzlem i pigmentem i powinna się wpasować w całość. TRZYMAM KOLEGÓW ZA SŁOWO- jeden już zakupił model, Krzysiek sie deklaruje, pozostaje przekonać Przemka Przybulewskiego i jeszcze kogoś. Bedą 4 świetne Humvee ...a 2 z pewnością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 3 Daye Eagla żadko występowały w kamuflarzu. Także aalbo olive green albo Coyote Brown i będzie git. Aha tak przy okazji w USMC obowiązuję kolro Coyote Brown do oporządzenia a nie Oliwka ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted January 31, 2017 Author Share Posted January 31, 2017 Moses- dzięki za info w kwestii oporządzenia. Następnym razem będę pamiętał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Aha propsy za mix umundurowania u prawego SFa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vollff Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Super - I widzę maleńki mój wkład w tà scenkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts