makinen Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 W zaciszu domowym w ramach odreagowania od Cougara (jeszcze mi nie przeszło). Zbudowałem sobie M1151 ECV należący do Korpusu Marines. Baza to M1151 Academy. Koła i obniżone zawieszenie DEF model. Antena Boomerang (gdzieś złamał się i zaginął górny mikrofon ) i wieża MCTAGS z Live Resin. Antena Chameleon z Voyagera. Figurki Marines to produkt Mantis Miniatures, a operatorzy z Evolution Miniatures. Pies się przewrócił. Oba zwierzaki są luzem- opcjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Świetna scenka. Teraz prawie jestem pewny że kiedys kupię sobie jednego Humvee i skleję. Bardzo mi się podobają twoje figurki. No i scenka jak zwykle dynamiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mena Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Podoba mi się też może jakiegoś Humvee strzelę jednak jedna no dwie rzeczy mi nie dają spokoju ten plecak trochę odstaje w malowaniu i siatka jakby dopiero ze sklepu została wzięta ale ogólnie scenka prosta i fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Witam... współczesne miękkie to co prawda nie moja bajka... ale ta scenka ogromie cieszy oko Bardzo ładny model i manekinki :c) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Makinen - może dzięki Twoim modelom stanie się cud i jakiegoś Humvee wreszcie sklei ktoś spoza stałej-od-wielu-lat-tej-samej ekipy To "prawie jestem pewny" Krzyśka daje sporą nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2017 Plecak rzeczywiście bije po oczach. Decyzja- wymiana i przemalowaniu na cywila. Siatkę przeciągnę suchym pędzlem i pigmentem i powinna się wpasować w całość. TRZYMAM KOLEGÓW ZA SŁOWO- jeden już zakupił model, Krzysiek sie deklaruje, pozostaje przekonać Przemka Przybulewskiego i jeszcze kogoś. Bedą 4 świetne Humvee ...a 2 z pewnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 3 Daye Eagla żadko występowały w kamuflarzu. Także aalbo olive green albo Coyote Brown i będzie git. Aha tak przy okazji w USMC obowiązuję kolro Coyote Brown do oporządzenia a nie Oliwka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2017 Moses- dzięki za info w kwestii oporządzenia. Następnym razem będę pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Aha propsy za mix umundurowania u prawego SFa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Super - I widzę maleńki mój wkład w tà scenkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi