Adams M1A1 Napisano 18 Listopada 2018 Share Napisano 18 Listopada 2018 Jak zwykle super ;), ciekaw jestem ile masz już zbudowanych tych Hummerowatych? Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Listopada 2018 Autor Share Napisano 25 Listopada 2018 (edytowane) Dziś jedno zdjęcie, bo robiłem innym urządzeniem i reszta nie nadaje się do publikacji. To też wybitnej jakości nie jest. Edytowane 25 Listopada 2018 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 25 Listopada 2018 Share Napisano 25 Listopada 2018 (edytowane) Po prostu super, bo co tu więcej pisać? A tak nawiasem. Skoro kilku chłopaków od czołgów, wzięło się za Humvee, to może Piotr, spróbowałbyś z... Abrams od Academy, to bułka z masłem i pędzlem też można malować Edytowane 25 Listopada 2018 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Listopada 2018 Autor Share Napisano 30 Listopada 2018 Zmierzam w kierunku końca, ale jeszcze roboty trochę jest. Może trochę lepsze foto. Dotarła osłona tylnej lampy od Tomcata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Listopada 2018 Share Napisano 30 Listopada 2018 Te wszystkie dodatki robią robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 Również i mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2018 Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi