bartek33365 Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Scenka skończona. Sporo było przy niej pracy. Przy figurkach trochę trzeba było porobić. Z rikszą też miałem sporo pracy zwłaszcza, że to pierwszy scratch. Reszta w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Lutego 2017 Fajna scenka, ale ulica nie bardzo, kocie łby powinny być wyoblone... Reszta fajna brawo za pomysl. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Jeśli chodzi o scenariusz to do mnie nie przemawia. Malowanie figur ładne. Kostka brukowa za czysta i za prosta jak terakota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Lutego 2017 Według mnie na drodze i chodniku jest zbyt "sterylnie". Trochę śmieci, piasku by się przydało. A i pokrusz gdzie niegdzie ten bruk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Ładnie wymalowane figurki, ale ta lina jest zupełnie luźna, gość który ją trzyma robi to bez żadnego wysiłku. A przecież na jej drugim końcu wisi 60 do 80 kg. Scena też nie pasuje do Warszawy, przywodzi raczej na myśl Berlin w końcu kwietnia 1945. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 4 Lutego 2017 Autor Share Napisano 4 Lutego 2017 Jeśli chodzi o scenariusz to do mnie nie przemawia. Trudno Ładnie wymalowane figurki, ale ta lina jest zupełnie luźna, gość który ją trzyma robi to bez żadnego wysiłku. A przecież na jej drugim końcu wisi 60 do 80 kg. Z liną kombinowałem na różne sposoby i nie da się naciągnąć. Latarnia jest giętka co skutkowało by jej wygięciem podczas naprężenia. Gruba przesada te 60-80 kg. Scena też nie pasuje do Warszawy, przywodzi raczej na myśl Berlin w końcu kwietnia 1945. Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 Chodnik i ulica wyglądają jak wypucowana posadzka w centrum handlowym ;) Figurki i riksza nawet fajne. "Konspiracyjna Warszawa" robiła takie akcje z wieszaniem kukieł w niemieckich mundurach na latarniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 Mundur wypełniony sianem na pewno nie waży tyle by dorosły mężczyzna miał problemy z utrzymaniem go na linie... W Berlinie za to chyba już nie kukły wieszali tak na latarniach =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 4 Lutego 2017 Autor Share Napisano 4 Lutego 2017 "Konspiracyjna Warszawa" robiła takie akcje z wieszaniem kukieł w niemieckich mundurach na latarniach ? Tak robiil jak i inne akcje dywersanckie. Można poczytać min w Kamieniach na Szaniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 Oj, Kamienie na Szaniec czytałem ponad 20 lat temu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi