Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Scenka skończona.

Sporo było przy niej pracy. Przy figurkach trochę trzeba było porobić. Z rikszą też miałem sporo pracy zwłaszcza, że to pierwszy scratch.

Reszta w warsztacie.

OyEO3tGl.jpg

e5hYD5Hl.jpg

3fHuYPkl.jpg

kd9XKudl.jpg

RB0KIYll.jpg

N9OvSc5l.jpg

586z98ml.jpg

pyfNlm0l.jpg

J8rBoWll.jpg

bzOn2Ncl.jpg

L2hSISjl.jpg

aAhtJjql.jpg

C7uTbsTl.jpg

hyXeLFAl.jpg

• Super Moderator
Napisano

Fajna scenka, ale ulica nie bardzo, kocie łby powinny być wyoblone...

Reszta fajna brawo za pomysl.

Pozdro

• Super Moderator
Napisano

Według mnie na drodze i chodniku jest zbyt "sterylnie".

Trochę śmieci, piasku by się przydało. A i pokrusz gdzie niegdzie ten bruk.

Napisano

Ładnie wymalowane figurki, ale ta lina jest zupełnie luźna, gość który ją trzyma robi to bez żadnego wysiłku. A przecież na jej drugim końcu wisi 60 do 80 kg. Scena też nie pasuje do Warszawy, przywodzi raczej na myśl Berlin w końcu kwietnia 1945.

Napisano
Jeśli chodzi o scenariusz to do mnie nie przemawia.

Trudno

Ładnie wymalowane figurki, ale ta lina jest zupełnie luźna, gość który ją trzyma robi to bez żadnego wysiłku. A przecież na jej drugim końcu wisi 60 do 80 kg.

Z liną kombinowałem na różne sposoby i nie da się naciągnąć. Latarnia jest giętka co skutkowało by jej wygięciem podczas naprężenia.

Gruba przesada te 60-80 kg.

Scena też nie pasuje do Warszawy, przywodzi raczej na myśl Berlin w końcu kwietnia 1945.

Serio?

Napisano

Chodnik i ulica wyglądają jak wypucowana posadzka w centrum handlowym ;)

Figurki i riksza nawet fajne.

"Konspiracyjna Warszawa" robiła takie akcje z wieszaniem kukieł w niemieckich mundurach na latarniach ?

Napisano

Mundur wypełniony sianem na pewno nie waży tyle by dorosły mężczyzna miał problemy z utrzymaniem go na linie...

W Berlinie za to chyba już nie kukły wieszali tak na latarniach =P

Napisano

"Konspiracyjna Warszawa" robiła takie akcje z wieszaniem kukieł w niemieckich mundurach na latarniach ?

Tak robiil jak i inne akcje dywersanckie.

Można poczytać min w Kamieniach na Szaniec.