Jump to content

Abrams Trumpeter 1:35

raval74
 Share

Recommended Posts

Abrams od Trumpetera, szybka galeria miniatura sklejona przez mojego kolegę(robił to pierwszy raz) z ciężkim żalem było mi zamalowywać wszystkie niedoróbki, ale coś z tego wyciągnąłem co sądzicie?

IMG_4556_zps84wokorr.jpg

IMG_4563_zpsfexlbalu.jpg

IMG_4608_zpsvahfrypa.jpg

IMG_4609_zpslvqh1elc.jpg

IMG_4610_zpsrl61u4r9.jpg

IMG_4611_zpsvbm1rvsv.jpg

IMG_4612_zpsfbdurpvx.jpg

Bazyl masz rację, masakrycznie mi to wyszło, nie będę opisywał co się stało po prostu błąd w sztuce, już poprawiony :-) Rafale z mojego skromnego doświadnia wiem że modele w których zastosuje się wiele technik jakoś lepiej wyglądają,no chyba że się mylę..

Rafale z mojego skromnego doświadnia wiem że modele w których zastosuje się wiele technik jakoś lepiej wyglądają,no chyba że się mylę..

Całkowita racja Rafale, pod warunkiem, że coś z tych efektów jest choć trochę widoczne

Rafale z mojego skromnego doświadnia wiem że modele w których zastosuje się wiele technik jakoś lepiej wyglądają,no chyba że się mylę..

Całkowita racja Rafale, pod warunkiem, że coś z tych efektów jest choć trochę widoczne

Czyli jest oki,bo je widzisz

Ok, niech tak będzie

Rafale! dziś twe słowa zostały potwierdzone... będąc na imprezie u kolegi któremu malowałem tego Abramsa całe towarzystwo potwierdziło że nie widzi żadnego cieniowania na gotowym modelu dopiero gdy pokazałem im foty ze wstępnego malowania pokręcili nosami, teraz przyznaję Ci Big rację że nie ma sensu robić takiego efektu przy trzy kolorowym kamo szczególnie NATO no chyba że przy pomocy masek.....

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Bardzo ładny model ci wyszedł. Ten od Reye bardzo też fajny ale prawie trzysta złotych to nie na moją kieszeń.

A jednak do mnie też dotarł ten Abrams. Z 8% procentowym upustem się zdecydowałem na zakup.