raval74 Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 Abrams od Trumpetera, szybka galeria miniatura sklejona przez mojego kolegę(robił to pierwszy raz) z ciężkim żalem było mi zamalowywać wszystkie niedoróbki, ale coś z tego wyciągnąłem co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 Jak dla mnie to kawał dobrej roboty z malowaniem. Jedynie do czego bym się przyczepił to te białe włazy na wieży. Jakoś tak to na malowane wapnem wygląda. Może jakiś wash troszkę deliaktnych otarć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 Dobra robota ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 Bardzo się podoba ! Szczególnie trał i jego ubrudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 Szkoda tylko, że całe to cieniowanie zniknęło pod kamuflażem. Równie dobrze można go było nie robić. Teraz, tak ubłoconemu przydałaby się jakaś podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 18 Lutego 2017 Autor Share Napisano 18 Lutego 2017 Bazyl masz rację, masakrycznie mi to wyszło, nie będę opisywał co się stało po prostu błąd w sztuce, już poprawiony :-) Rafale z mojego skromnego doświadnia wiem że modele w których zastosuje się wiele technik jakoś lepiej wyglądają,no chyba że się mylę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 18 Lutego 2017 Witam. Model wyszedł super. Też podoba mi się cieniowanie, lecz na zdjęciach z kamuflażem nie bardzo je widać. Chyba że to wina zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 Jak dla mnie siatka maskująca najlepsza ! Co to za produkt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 18 Lutego 2017 Autor Share Napisano 18 Lutego 2017 Jak to? tylko siatka? To ładnie dałem ciała :-) siatka to dzieło naszego forumowego kolegi Jaxia super produkt, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 Rafale z mojego skromnego doświadnia wiem że modele w których zastosuje się wiele technik jakoś lepiej wyglądają,no chyba że się mylę.. Całkowita racja Rafale, pod warunkiem, że coś z tych efektów jest choć trochę widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 18 Lutego 2017 Autor Share Napisano 18 Lutego 2017 Rafale z mojego skromnego doświadnia wiem że modele w których zastosuje się wiele technik jakoś lepiej wyglądają,no chyba że się mylę.. Całkowita racja Rafale, pod warunkiem, że coś z tych efektów jest choć trochę widoczne Czyli jest oki,bo je widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 Ok, niech tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 Spoko, każdemu czasami zdarzy się wypadek przy pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 18 Lutego 2017 Autor Share Napisano 18 Lutego 2017 ]Spoko, każdemu czasami zdarzy się wypadek przy pracy. Dokładnie , tylko ten co nie robi nic się nie myli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 19 Lutego 2017 Autor Share Napisano 19 Lutego 2017 ojj coś ostatnio mam ciągotki n amerykańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 24 Lutego 2017 Autor Share Napisano 24 Lutego 2017 Ok, niech tak będzie Rafale! dziś twe słowa zostały potwierdzone... będąc na imprezie u kolegi któremu malowałem tego Abramsa całe towarzystwo potwierdziło że nie widzi żadnego cieniowania na gotowym modelu dopiero gdy pokazałem im foty ze wstępnego malowania pokręcili nosami, teraz przyznaję Ci Big rację że nie ma sensu robić takiego efektu przy trzy kolorowym kamo szczególnie NATO no chyba że przy pomocy masek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Bardzo ładny model ci wyszedł. Ten od Reye bardzo też fajny ale prawie trzysta złotych to nie na moją kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Ładny model ale przemaluj włazy na zielono, bo one nie są białe, fatalnie to wygląda i psuje fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 19 Marca 2017 Share Napisano 19 Marca 2017 Jakaś nowa moda na abramsy po tygrysach? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Bardzo ładny model ci wyszedł. Ten od Reye bardzo też fajny ale prawie trzysta złotych to nie na moją kieszeń. A jednak do mnie też dotarł ten Abrams. Z 8% procentowym upustem się zdecydowałem na zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi