portalus Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Taka parka jako szybka odstresowująca dłubanina. Concorde to stary Revell a Tu to przepak ICMu w białym tworzywie (oryginalnego widziałem szarego). Concorde prosty, mało detali, raczej uproszczony. Brak imitacji turbin na wylocie, lekko niedopasowane podwozie główne, okna kabiny jako zagłębienia - mój ma zwichrowany statecznik pionowy i nie dałem rady go wyprostować Tu-144 nowszy produkt, lepiej zdetalowany, jednak statecznik również zwichrowany. U mnie podwozie główne również wyszło lekko zadarte do góry z przodu (jak w Concorde). Ogólnie polecam. Na zrobienie w 1/144 czeka jeszcze Space Shuttle ale brak kalek na brzuch powstrzymuje mnie z dłubaniem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Oba fajne, ale Tu fajniejszy. Gratulacje! Szybko poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Bardzo ładna para. Gratulacje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 A ja nawet nie wiedziałem, że na wschodzie skopiowali nawet Concorde Ile to człowkek się uczy przy tym hobby Bardzo ładne modele! Gratuluję pięknego wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Tu-144 nawet pierwszy wzbił się w powietrze, lecz komercyjnie zaliczył klapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Mniej zbudowanych, 2 katastrofy. Ciekawe jak to z tym szpiegostwem było, czy chodziło tylko koncepcję i założenia czy o konkretne rozwiązania konstrukcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Fajne. Uszaty wygląda mi na samca tej pary mrówkojadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Dobrze jest zobaczyć te dwie strzałki razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi