jaxiu Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 To ja pierwszy. Bardzo mi się podoba i tyle. Bambetle wg. mnie trochę płaskie, mogłyby być bardziej wycieniowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 ładny, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Bardzo dobrze zrobiony model Manele faktycznie o klasę gorzej od samego czołgu. Fajnie wyglądają zielone akcenty, podoba mi się nienachalne brudzenie, jakże inne od pokazanego kilkanaście dni temu innego Abramsa - więcej nie znaczy lepiej Tutaj jest w sam raz. Kanistry i koło zapasowe na bokach kosza trzymają się na kleju. A w oryginale jak by to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 16 Marca 2017 Autor Share Napisano 16 Marca 2017 Bardzo dobrze zrobiony model Manele faktycznie o klasę gorzej od samego czołgu. Fajnie wyglądają zielone akcenty, podoba mi się nienachalne brudzenie, jakże inne od pokazanego kilkanaście dni temu innego Abramsa - więcej nie znaczy lepiej Tutaj jest w sam raz. Kanistry i koło zapasowe na bokach kosza trzymają się na kleju. A w oryginale jak by to było? Szpecjalny hamerkanski super klej ;) Jak mi dziś wystarczy czasu dorobę paski, bo jutro z nim już do Koszęcina startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Dorób, dorób, choćby później. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Czołg fajny, pewnie lepszego bym nie zrobił. Gdzieś zniknęła modulacja, która nadała by pewnie większego 3D. Pobrudzony z umiarem, nie poobijany. Całość bardzo mi sie podoba. Rzeczywiście manele odstają zdecydowanie. Pasków zwisających z plecaków nie chciało się Tobie dorabiać Przetrzyj metalizerem karabiny. Przedni jeszcze jako taki, ale górny wyglada matowo czarny. Całość na 4+ za słaby bagaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 16 Marca 2017 Autor Share Napisano 16 Marca 2017 (edytowane) Drobne poprawki wieszak koła Paski do bametli Edytowane 16 Marca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 No i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 16 Marca 2017 Autor Share Napisano 16 Marca 2017 No i gitara Rozwiązania antygrawitacyjne zostały wycofane z tego projektu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 I dobrze, że podmieniłeś te ostatnie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Super, powodzenia w Koszęcinie! Napisz jak wypadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi