Hafes Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Czołem! Rok przerwy w modelowaniu i w końcu coś stworzyłem KW-1 w niemieckim wydaniu z HobbyBossa w skali 1/48. Paćkany Gunze, łosz z olejnych i jakieś pigmenty. Można się powyżywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 nie czepiam się bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Świetnie ubrudzony, odrapany, zakurzony. Super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Model łądny. Aczkolwiek )nie widac tego na zdjęciach) reflektor można było rozwiercic i wypełnić jakimś przejrzystym specyfikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Bardzo ładny. Podoba mi się wykończenie modelu. Wydaje mi się jednak, że Niemcy dość wyraziście oznaczali zdobyczne pojazdy. Wszak o pomyłkę w ferworze walki nietrudno :c) Dodaj oznaczenia i będzie git :c) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 To bodajże jedyna taka przeróbka z tego co czytałem. Znane zdjęcie..... Mam go w planach tyle ,ze w,1:72 z PST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Właśnie... też mi się to rzuciło w oczy że brakuje oznaczeń co przy niemieckim skrupulanctwie sytuacja niepodobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 31 Marca 2017 Autor Share Napisano 31 Marca 2017 Dzięki:) z oznaczeniami miałem problem bo w modelu były tylko czarne krzyże a na foci są białe. Jak zacząłem kombinować z wycinaniem szablonu to mi krzywy wychodził. Może jeszcze raz się zmobilizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Dzięki:) z oznaczeniami miałem problem bo w modelu były tylko czarne krzyże a na foci są białe. Jak zacząłem kombinować z wycinaniem szablonu to mi krzywy wychodził. Może jeszcze raz się zmobilizuję Na "foci" krzyże są czarne z białymi belkami. Jeśli się czegoś czepiać zestawowych kalkomanii to raczej wielkości krzyży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 31 Marca 2017 Autor Share Napisano 31 Marca 2017 Faktycznie. Po bliższym przejrzeniu widać ze jednak sa czarne:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 31 Marca 2017 Szkoda że nie wykonałeś klosza do tego reflektora z przodu. No ale jak miałeś rok przerwy to ok. O Bazylms mnie uprzedził. Model fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 31 Marca 2017 Autor Share Napisano 31 Marca 2017 Roczna przerwa mnie nie tłumaczy. Mogłem zrobić ale nie pomyślałem. Czasem za dużo na raz i za szybko bym chciał. Następnym razem będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Lampę zawsze można poprawić, to akurat nic modelowi nie zaszkodzi. Rozwiercić, pomalować na srebrno w środku i zalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi