Janisz Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Warsztat zakończony czas na foty całości. Teraz pozostaje zaczekać na Trumpka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Ładny, ładny Nawet nie wiedziałem że to taki ładny lotniskowiec, na zdjęciach wygląda bardziej kobyłowato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Dzięki. Może zdjęcia były robione z poziomu wody z motorówki i stąd takie odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Warsztat zakończony czas na foty całości Doczekałem się, całkiem fajnie Ci wyszedł, biorąc pod uwagę, że to Aoshima... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Jeszcze raz dzięki za opinie. Model trochę leżakował bo albo mi uciekały te zagięte druty na antenach.......... albo te chole...ne windy znikały w czeluściach kadłuba. A na koniec dwa trapy normalnie rozsypały mi się w rękach..... Planuję co najmniej dwa "Arki" w tym full wypas tylko czekam na wyrób Trumpka żeby mieć porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Fajny model i fajny okręt. Podoba mi się, że miał dwie katapulty ! I super samilotki. Daj więcej zdjęć pokazujących te maluch. zwłaszcza Swordfishe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 się podoba mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Eskadra jak na paradzie Jak na 700 to całkiem zgrabnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Dzięki wielkie za opinie. Spiton postaram się wstawić więcej fotek wkrótce. Swordfishe i Fulmary pochodzą z rewelacyjnego zestawu Flyhawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Model bardzo ładny! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Kilka zbliżeń........ Swordfish Fulmar Pochodzą z tego zestawu. A tu dla porównania pudełkowy Skua. Jak widac jakości tu nie ma wcale w porównaniu do Fulamrów i Swordfishów. Te makro zdjęcia przyprawiają mnie o palpitacje serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Popracuj troche nad fotkami. Reszta miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi