Janisz Napisano 5 Kwietnia 2017 Napisano 5 Kwietnia 2017 Warsztat zakończony czas na foty całości. Teraz pozostaje zaczekać na Trumpka Cytuj
filipsg Napisano 5 Kwietnia 2017 Napisano 5 Kwietnia 2017 Ładny, ładny Nawet nie wiedziałem że to taki ładny lotniskowiec, na zdjęciach wygląda bardziej kobyłowato. Cytuj
Janisz Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Napisano 6 Kwietnia 2017 Dzięki. Może zdjęcia były robione z poziomu wody z motorówki i stąd takie odczucia. Cytuj
taltos1 Napisano 6 Kwietnia 2017 Napisano 6 Kwietnia 2017 Warsztat zakończony czas na foty całości Doczekałem się, całkiem fajnie Ci wyszedł, biorąc pod uwagę, że to Aoshima... Pozdro Cytuj
Janisz Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Napisano 6 Kwietnia 2017 Jeszcze raz dzięki za opinie. Model trochę leżakował bo albo mi uciekały te zagięte druty na antenach.......... albo te chole...ne windy znikały w czeluściach kadłuba. A na koniec dwa trapy normalnie rozsypały mi się w rękach..... Planuję co najmniej dwa "Arki" w tym full wypas tylko czekam na wyrób Trumpka żeby mieć porównanie. Cytuj
spiton Napisano 7 Kwietnia 2017 Napisano 7 Kwietnia 2017 Fajny model i fajny okręt. Podoba mi się, że miał dwie katapulty ! I super samilotki. Daj więcej zdjęć pokazujących te maluch. zwłaszcza Swordfishe Cytuj
M.A.V. Napisano 7 Kwietnia 2017 Napisano 7 Kwietnia 2017 Eskadra jak na paradzie Jak na 700 to całkiem zgrabnie wyszedł Cytuj
Janisz Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Napisano 8 Kwietnia 2017 Dzięki wielkie za opinie. Spiton postaram się wstawić więcej fotek wkrótce. Swordfishe i Fulmary pochodzą z rewelacyjnego zestawu Flyhawka. Cytuj
Janisz Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Napisano 9 Kwietnia 2017 Kilka zbliżeń........ Swordfish Fulmar Pochodzą z tego zestawu. A tu dla porównania pudełkowy Skua. Jak widac jakości tu nie ma wcale w porównaniu do Fulamrów i Swordfishów. Te makro zdjęcia przyprawiają mnie o palpitacje serca Cytuj
okonek Napisano 17 Kwietnia 2017 Napisano 17 Kwietnia 2017 Popracuj troche nad fotkami. Reszta miodzio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi