KubaRo95 Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Cześć, Wrzucam raz jeszcze galerie z Rośkiem w roli głównej, tym razem nieco poprawionym. Model dostał także nieco Afgańskiego klimatu co by wyglądał bardziej bojowo, po prostu doszło to i owo min. zmieniłem nieco siatki RPG, dodałem im materiał mocujący, zmieniłem anteny, doszło parę zacieków , kartonów, bambetli oraz deska ortopedyczna eureki. Zapraszam do komentowania P.S. Anteny duke nie wywalę, bo mi się po prostu podoba P.S.2 Wiem, że 22 nie miała Nokianów no chyba że na początku służby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Super robota. Tylko te zacieki za mocno w oczy mi się rzucają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Super! Podoba się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Dobrze pamiętam, że na WMS był? Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Fajny. Bez zbędnego efekciarstwa, za to z bardzo dobrym realizmem. Podoba mi się. Chciałbym zobaczyć foty w naturalnym-słonecznym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Dobrze pamiętam, że na WMS był? Bardzo ładny model Był, był trochę pieczątek pozbierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Był, był trochę pieczątek pozbierał Prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Prawidłowo-bambetle wożone "na Janusza", za co dość szybko zaczęły pojawiać się nagany, bo wożenie szpeju między RPGnetem a pancerzem redukuje skuteczność tego pierwszego do niemal zera. Słowem - model jest piękny w wykonaniu i najpolsszy w duchu Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Prawidłowo-bambetle wożone "na Janusza", za co dość szybko zaczęły pojawiać się nagany, bo wożenie szpeju między RPGnetem a pancerzem redukuje skuteczność tego pierwszego do niemal zera. Słowem - model jest piękny w wykonaniu i najpolsszy w duchu Super! Oto właśnie mi chodziło, Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Ładny, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Prezentuje się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Kawał dobrego modelu Na plus zwłaszcza wszelkie ślady użytkowania - brudzenie, kurzenie, podniszczenie siatek, podwiązywanie lusterek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Współczesne klimaty nie moja bajka ale ten model jest tak realny w moim odbiorze że musiałem to napisać. Bardzo podobają mi się koła i ich okolice. Gratuluję Pozdrawiam Wal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Świetnie wykonany model pełen drobnych smaczków dodających tylko realizmu piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Szalejecie z tymi Rosomakami. W tym znowu smaczek na smaczku, patrzysz na jeden a oko już leci na inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Dzięki za ciepłe przyjęcie, Ten model powstał już dawno ale wtedy był dla mnie zbyt poprawny i za czysty, wiec styrałem go co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi