Cypis Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia 2 godziny temu, Paweł Czarnocki napisał: Ale ja pisałem o skali 1/16 przecież......... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia (edytowane) Edytowane 22 Sierpnia przez Cypis zdublowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 23 Sierpnia Share Napisano 23 Sierpnia Cypisku zacny ale to są bardziej zabawki RC niż modele........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 23 Sierpnia Share Napisano 23 Sierpnia (edytowane) 9 godzin temu, Paweł Czarnocki napisał: Cypisku zacny ale to są bardziej zabawki RC niż modele........ ale są , nawet MR Modellbau robi dodatki i można sobie zrobić KW-1 z 1941. Edytowane 23 Sierpnia przez Cypis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września w październiku w skali 1/35 pojawi się British MBT Challenger-1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września Wieki temu robił go LEE w 1/35........ oby się postarali ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września 4 minuty temu, Paweł Czarnocki napisał: Wieki temu robił go LEE w 1/35........ oby się postarali ..... Czy dobrze pamiętam że Lee był bardziej uproszczony od Tamiyi ? 8 godzin temu, Cypis napisał: w październiku w skali 1/35 pojawi się British MBT Challenger-1 Czy coś w trawie piszczy na temat ciągnika ARV na bazie jedynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września M1132 Stryker Engineer Squad Vehicle w/SMP w skali 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Września Share Napisano 27 Września 1 godzinę temu, Cypis napisał: Pawełku , niestety ale dałem d... , te kalki to do Zvezdy . Już poprosiłem o przeniesienie posta w odpowiednie miejsce . Spoko..... Ja już do Zwezdy trochę gratów zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października Błąkając się w czeluściach internetów w poszukiwaniu grafik a może i części nowego Challengera 1mk3 z Trumpetera znalazłem takie oto cudo czyli WZT na bazie właśnie tego Challengera nazywanego w Armii Brytyjskiej CRARRV do tej pory były tylko kosmicznie drogie konwersje z Accurate Armour , popatrzcie sami wygląda niezwykle smakowicie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października 3 godziny temu, Adams M1A1 napisał: , popatrzcie sami wygląda niezwykle smakowicie: Adam co dzień sprawdzam kiedy się ten cudak ukaże , zakupiłem mu nawet auto do podwózki ale skubany się ukrywa w czeluściach Internetu , obstawiam iż na koniec tego roku, początek nowego wynurzy się jak Cyklop z otchłani Tartaru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi