Robert Ostrowski Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 i super ,coraz więcej naszego sprzetu jeszcze że by tak małe chinskie rączki chciały rzeźbić Skota ,Twardego i Rośka ...ehhhh się rozmarzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Czekam na ZSU-23-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 To może i w końcu OSA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Czekam na ZSU-23-4 Będzie, będzie. A jak już jest Goździk to i niebawem MTLB się pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Trzy ostatnie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 To może i w końcu OSA?? To ja też Piotrku przyłączę się do Twoich marzeń dotyczących OSY - w końcu mam tyle ich zdjęć z 8 pplot, że warto by je wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 http://www.1999.co.jp/eng/10212988 No i teraz dylemat, to czy KW-85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 No i teraz dylemat, to czy KW-85 Stawiał bym na KW-85, bo było ich więcej i brały udział w walkach. Nie wiem jak to się miało w przypadku KW-122. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Stawiał bym na KW-85, bo było ich więcej i brały udział w walkach. Nie wiem jak to się miało w przypadku KW-122. Nie jestem pewien ale KW-122 podobnie jak KW-100 powstało 1 czy dwa prototypy w 1944 roku. Ale nic sobie za to uciąć nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 To czy brało czy nie, nie ma dla mnie większego znaczenia, liczy się który bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 To czy brało czy nie, nie ma dla mnie większego znaczenia, liczy się który bardziej mi się podoba Kupuj oba i pobaw się w "Znajdź trzy różnice" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Czekam na ZSU-23-4 Będzie, będzie. A jeśli nie to załatwiasz mi 50% zniżkę na Dragonowską Szyłke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 To czy brało czy nie, nie ma dla mnie większego znaczenia, liczy się który bardziej mi się podoba Kupuj oba i pobaw się w "Znajdź trzy różnice" Pomysł nie zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Chyba jeszcze nie było: http://www.facebook.com/TrumpeterModel Oby rozkręcali się z tą tematyką jak najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 za moment się przekonamy jak będzie. już godziny do toyfair mozna odliczać Trumpku !! Kasy !! Czasu na sklejanie !! Kasy !! Czasu na sklejanie !! Ka....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Z targów w Norymberdze - Fennek w skali 1/35: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=202955 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Kolejna zapowiedź - T-80BV: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=202943 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2013 Cześć Trumpeter T-80BV - zapowiada się kolejna seria radzieckich czołgów. Trąbce zostało już tyko zrobić serię T-55 i T-72 a później już tylko T-10, Is-7 ..... Tylko kiedy na to wszystko mieć czas i kasiorkę aby posklejać? Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2013 czyżbyś narzekał? Tak. Z powodu klęski urodzaju ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 GAZ-66 w/ZU-23-2: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=203357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 In-box Grada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Kurde a jak głupi ostatnio kupiłem 3 Omegi K i 1 Alangera dosć szybko sie uporali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Kurde a jak głupi ostatnio kupiłem 3 Omegi K i 1 Alangera dosć szybko sie uporali. Nie jak głupi. Nie pisz tak. Te "stare" URALE nie są wcale takie tragiczne. Wymagają więcej pracy i poprawek ale nie wiadomo ile jeszcze w swym pośpiechu Trumpek baboli narobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Tak patrząc na trzeźwo to masz rację rama podwozia u Omegi jest nieco subtelniejsza od tej Alangerowej.Trumpek w japońskim sklepie kosztuje prawie 80 dolców,a i jak piszesz mogli w pośpiechu coś nie coś na babolić.Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Jasne ta Alangera ma pełno nadlewek jes krzywa i jakaś taka pozalewana,jakieś zadry nawet nie wiem jak to określić,jedyne co irytuje to mocowanie zbiornika po lewej stronie,to trzeba zroić od podstaw jaki i mocowanie koła zapasowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi