jaxiu Napisano 14 Maja 2017 Autor Share Napisano 14 Maja 2017 Czy wycieraczki tak mogą być? Makinen? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Mogą Gratuluję odważnej decyzji Na ile zamierzasz ingerować w kabinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 14 Maja 2017 Autor Share Napisano 14 Maja 2017 Właśnie myślę nad podstawą lewego fotela... Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Lewego na zdjęciu, czy lewego w humvee? Łatwiej będzie - kierowca/pasażer.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 14 Maja 2017 Autor Share Napisano 14 Maja 2017 Pasażera już mam podstawę zrobioną. Walczę z fotelem kierowcy. Póki co przerwa do 26 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 27 Maja 2017 Autor Share Napisano 27 Maja 2017 Koniec urlopu, można działać dalej Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 27 Maja 2017 Share Napisano 27 Maja 2017 Liczę że radio będzie Ps daj zdjencie z przodu bo chyba zderzak za nisko masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Maja 2017 Share Napisano 27 Maja 2017 Będziemy obserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 27 Maja 2017 Autor Share Napisano 27 Maja 2017 Radyjko dotarło, kurier zostawił u sąsiadów jeszcze raz dziękuję Przód sfoce jutro, ale raczej jest ok Pozdrawiam Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 Super że dotarło a co do osłony to jej górna krawędź powinna być nad górną krawędzią reflektorów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 No zdecydowanie za nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 29 Maja 2017 Autor Share Napisano 29 Maja 2017 Wyciągarkę też dać wyżej, czy tylko osłonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 Wyciągarka jest dobrze tylko ta osłona musi pójść wyżej, jej górna rurka musi być nad mska o coś takiego jak tu: http://www.imcdb.org/vehicle_36276-AM-General-HMMWV-M1025.html Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 11 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2017 W międzyczasie udoskonaliłem kartony MRE Tak się prezentują w porównaniu do stosowanych przeze mnie dotychczas - drukowanych na kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2017 Małe postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Sierpnia 2017 Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Rozumiem że na sucho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2017 większość złożona na blutac. Jak się wyrobię to dziś kończę wnętrze i czas na podkład. Jutro powinny dojechać żywiczne bambetle na pakę. Może na Łask się z nim wyrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Przywołuję do porządku Autora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 8 Listopada 2017 Autor Share Napisano 8 Listopada 2017 A może by tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Listopada 2017 Share Napisano 8 Listopada 2017 Oooooo Matko!!! Ale jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Listopada 2017 Share Napisano 8 Listopada 2017 Model przyzwoicie..! Rozumiem, że zdjęcie z postu powyżej to MAD MAX Isis..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 8 Listopada 2017 Share Napisano 8 Listopada 2017 Nie, to ex-ANA M1152, przejęty przez Talibów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 8 Listopada 2017 Share Napisano 8 Listopada 2017 No Piotrek i pozostali chłopcy humerowcy na co czekacie ,takiego, to nie zrobił nikt na całym modelarskim świecie także sława mołojecka przed Wami. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Stycznia 2018 Share Napisano 19 Stycznia 2018 Mistrzu- jadę na narty na tydzień. Jak wrócę, to coś ma tu zadziać Bo jak nie, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Listopada 2019 Share Napisano 20 Listopada 2019 Szukam Autora...tutaj, na FB... propozycja aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi