skikut Napisano 16 Lipca 2017 Autor Napisano 16 Lipca 2017 Po ostatnich trudach życiowych udało mi się zrobić mały update Cytuj
filipsg Napisano 16 Lipca 2017 Napisano 16 Lipca 2017 Skąd pomysł na takie malowanie wieży? Wygląda intrygująco. Cytuj
skikut Napisano 17 Lipca 2017 Autor Napisano 17 Lipca 2017 Skąd pomysł na takie malowanie wieży? Wygląda intrygująco. W instrukcji jest tak owe oraz kilka zdjęć w necie przedstawiających właśnie wieże pomalowaną na pół Fajnie. Dzialaj dalej ;) Jak tylko znajdę czas ;) Cytuj
skikut Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Napisano 6 Sierpnia 2017 Witam, znowu z doskoku ale niestety czas na model znalazłem dopiero 3 dni temu :( Co zrobiłem a no ubrudziłem podwozie koła, wymoczyłem gaski w środku AK interactive tak więc zostaje jeszcze je ubrudzić i chyba galeria Cytuj
Mena Napisano 6 Sierpnia 2017 Napisano 6 Sierpnia 2017 miodzio tylko numer strasznie parzy oczy Cytuj
skikut Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Napisano 6 Sierpnia 2017 dzięki koledzy. Mena ich czystość już znikną ale to już jutro jak ubrudzę gąski bo na dziś mam dość. ps ktoś zna stronkę gdzie robią podstawki drewniane w dobrej cenie ? Cytuj
keravnos Napisano 7 Sierpnia 2017 Napisano 7 Sierpnia 2017 dzięki koledzy. Mena ich czystość już znikną ale to już jutro jak ubrudzę gąski bo na dziś mam dość. ps ktoś zna stronkę gdzie robią podstawki drewniane w dobrej cenie ? Poszukaj kolegi o nicku Albercik na forum. Ja jestem bardzo zadowolony z zakupu podstawki u niego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi