hico Napisano 29 Czerwca 2017 Share Napisano 29 Czerwca 2017 Mega fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut Napisano 16 Lipca 2017 Autor Share Napisano 16 Lipca 2017 Po ostatnich trudach życiowych udało mi się zrobić mały update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Skąd pomysł na takie malowanie wieży? Wygląda intrygująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Fajnie. Dzialaj dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut Napisano 17 Lipca 2017 Autor Share Napisano 17 Lipca 2017 Skąd pomysł na takie malowanie wieży? Wygląda intrygująco. W instrukcji jest tak owe oraz kilka zdjęć w necie przedstawiających właśnie wieże pomalowaną na pół Fajnie. Dzialaj dalej ;) Jak tylko znajdę czas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Jak dla mnie bardzo, bardzo on jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 update jak najbardziej udany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Jest bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Witam, znowu z doskoku ale niestety czas na model znalazłem dopiero 3 dni temu :( Co zrobiłem a no ubrudziłem podwozie koła, wymoczyłem gaski w środku AK interactive tak więc zostaje jeszcze je ubrudzić i chyba galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Jest moc czuć moc, czekam na galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mena Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 miodzio tylko numer strasznie parzy oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2017 dzięki koledzy. Mena ich czystość już znikną ale to już jutro jak ubrudzę gąski bo na dziś mam dość. ps ktoś zna stronkę gdzie robią podstawki drewniane w dobrej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keravnos Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 dzięki koledzy. Mena ich czystość już znikną ale to już jutro jak ubrudzę gąski bo na dziś mam dość. ps ktoś zna stronkę gdzie robią podstawki drewniane w dobrej cenie ? Poszukaj kolegi o nicku Albercik na forum. Ja jestem bardzo zadowolony z zakupu podstawki u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Bardzo ladny Kingtiger szykuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi