kopo Napisano 31 Maja 2017 Napisano 31 Maja 2017 Witam serdecznie W związku z tym, że przymierzam się do Rosomaka z IBG z wnętrzem mam pytanie czy kolor, który jest we wnętrzu to biały czy bardzo jasny szary ? Pozdrawiam Krzysiek Cytuj
panzer_lehr Napisano 2 Czerwca 2017 Napisano 2 Czerwca 2017 Rosiek w środku jest biały. Zarówno w przedziale kierowcy-mechanika, jak też przedział desantu i wieża z koszem. Wszystko jest pomalowane na biało. Cytuj
panzer_lehr Napisano 2 Czerwca 2017 Napisano 2 Czerwca 2017 Ja bym nie polemizował. I nie sugeruje się obrazkami. Warto wsiąść do Rośka i samemu zobaczyć. Cytuj
wisa Napisano 2 Czerwca 2017 Napisano 2 Czerwca 2017 Tak jak pisze Jarekk - dwa odcienie szarości. Cytuj
Jarekk Napisano 2 Czerwca 2017 Napisano 2 Czerwca 2017 Dokładniej dwa odcienie szarości i trzeci kolor drzwi, włazów od środka. Cytuj
bigmodel Napisano 3 Czerwca 2017 Napisano 3 Czerwca 2017 Witam serdecznie W związku z tym, że przymierzam się do Rosomaka z IBG z wnętrzem mam pytanie czy kolor, który jest we wnętrzu to biały czy bardzo jasny szary ? Jak pisali koledzy, wnétrzé kadluba dwa odcienie szàrosci. Jasno szary i ciemno szary. Kosz wiezy, oslony kosza oraz pojemnik pod wieza - biàly lekko wpadajacy w polysk. Wnetrze wiezy biały lekko wpadajacy w polysk. Wnetrze wlazow - zielony. To tak z grubsza, nie wiem jak chcesz robic wnetrzé. Czy chcesz dac to, co jest w modelu, czy chcesz dorabiac brakujace detale. Pozdrawiam Jacek PS. Przepraszam za brak polskich liter, ale chwilowo nie mam dostepu do polskiego windowsa. Cytuj
net_sailor Napisano 4 Czerwca 2017 Napisano 4 Czerwca 2017 Ja bym nie polemizował. I nie sugeruje się obrazkami. Warto wsiąść do Rośka i samemu zobaczyć. Właśnie wróciłem z targów Ostródzie, gdzie wlazłem po kolei do czterech Rosomaków różnych wersji. Wszystkie oprócz WEM miały szare wnętrza (właśnie tylko WEM był biały w środku). Cytuj
panzer_lehr Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Właśnie wróciłem z targów Ostródzie, gdzie wlazłem po kolei do czterech Rosomaków różnych wersji. Wszystkie oprócz WEM miały szare wnętrza (właśnie tylko WEM był biały w środku). W warsztatach remontowych na Cytadeli w Grudziądzu, oglądałem wozy co były po Afganie, przed remontem i po remoncie. Wszystkie były malowane na biało. Po za tym, były tam wozy, do remontów z krajowej eksploatacji i też były białe w środku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi