Jump to content

Pytanie o kolor wnętrza Rosomaka

kopo
 Share

Recommended Posts

Witam serdecznie

W związku z tym, że przymierzam się do Rosomaka z IBG z wnętrzem mam pytanie czy kolor, który jest we wnętrzu to biały czy bardzo jasny szary ?

Pozdrawiam

Krzysiek

Rosiek w środku jest biały. Zarówno w przedziale kierowcy-mechanika, jak też przedział desantu i wieża z koszem. Wszystko jest pomalowane na biało.

Witam serdecznie

W związku z tym, że przymierzam się do Rosomaka z IBG z wnętrzem mam pytanie czy kolor, który jest we wnętrzu to biały czy bardzo jasny szary ?

Jak pisali koledzy, wnétrzé kadluba dwa odcienie szàrosci. Jasno szary i ciemno szary.

Kosz wiezy, oslony kosza oraz pojemnik pod wieza - biàly lekko wpadajacy w polysk.

Wnetrze wiezy biały lekko wpadajacy w polysk.

Wnetrze wlazow - zielony.

To tak z grubsza, nie wiem jak chcesz robic wnetrzé. Czy chcesz dac to, co jest w modelu, czy chcesz dorabiac brakujace detale.

Pozdrawiam

Jacek

PS. Przepraszam za brak polskich liter, ale chwilowo nie mam dostepu do polskiego windowsa.

Ja bym nie polemizował. I nie sugeruje się obrazkami. Warto wsiąść do Rośka i samemu zobaczyć.

Właśnie wróciłem z targów Ostródzie, gdzie wlazłem po kolei do czterech Rosomaków różnych wersji. Wszystkie oprócz WEM miały szare wnętrza (właśnie tylko WEM był biały w środku).

Właśnie wróciłem z targów Ostródzie, gdzie wlazłem po kolei do czterech Rosomaków różnych wersji. Wszystkie oprócz WEM miały szare wnętrza (właśnie tylko WEM był biały w środku).

W warsztatach remontowych na Cytadeli w Grudziądzu, oglądałem wozy co były po Afganie, przed remontem i po remoncie. Wszystkie były malowane na biało. Po za tym, były tam wozy, do remontów z krajowej eksploatacji i też były białe w środku.