kopo Napisano 31 Maja 2017 Share Napisano 31 Maja 2017 Witam serdecznie W związku z tym, że przymierzam się do Rosomaka z IBG z wnętrzem mam pytanie czy kolor, który jest we wnętrzu to biały czy bardzo jasny szary ? Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Rosiek w środku jest biały. Zarówno w przedziale kierowcy-mechanika, jak też przedział desantu i wieża z koszem. Wszystko jest pomalowane na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 polemizowałbym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Ja bym nie polemizował. I nie sugeruje się obrazkami. Warto wsiąść do Rośka i samemu zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Dwa odcienie szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Tak jak pisze Jarekk - dwa odcienie szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Dokładniej dwa odcienie szarości i trzeci kolor drzwi, włazów od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Witam serdecznie W związku z tym, że przymierzam się do Rosomaka z IBG z wnętrzem mam pytanie czy kolor, który jest we wnętrzu to biały czy bardzo jasny szary ? Jak pisali koledzy, wnétrzé kadluba dwa odcienie szàrosci. Jasno szary i ciemno szary. Kosz wiezy, oslony kosza oraz pojemnik pod wieza - biàly lekko wpadajacy w polysk. Wnetrze wiezy biały lekko wpadajacy w polysk. Wnetrze wlazow - zielony. To tak z grubsza, nie wiem jak chcesz robic wnetrzé. Czy chcesz dac to, co jest w modelu, czy chcesz dorabiac brakujace detale. Pozdrawiam Jacek PS. Przepraszam za brak polskich liter, ale chwilowo nie mam dostepu do polskiego windowsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Ja bym nie polemizował. I nie sugeruje się obrazkami. Warto wsiąść do Rośka i samemu zobaczyć. Właśnie wróciłem z targów Ostródzie, gdzie wlazłem po kolei do czterech Rosomaków różnych wersji. Wszystkie oprócz WEM miały szare wnętrza (właśnie tylko WEM był biały w środku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Właśnie wróciłem z targów Ostródzie, gdzie wlazłem po kolei do czterech Rosomaków różnych wersji. Wszystkie oprócz WEM miały szare wnętrza (właśnie tylko WEM był biały w środku). W warsztatach remontowych na Cytadeli w Grudziądzu, oglądałem wozy co były po Afganie, przed remontem i po remoncie. Wszystkie były malowane na biało. Po za tym, były tam wozy, do remontów z krajowej eksploatacji i też były białe w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi