Panzer Machine Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Model wykonałem rok temu w wakacje. Generalnie nie planowałem niczego specjalnego, model chciałem wykonać jak to się mówi "prosto z pudła". Głównie składałem go podczas wizyt u rodziców na działce. Pełen relaks, słoneczko, grill i piwko. Pewnie będę się powtarzał ale moim zdaniem Tamiya wykonała z tym zestawem (35157) rewelacyjną robotę. Główne ramki pojazdu widać, że już swoje lata mają. Wszystkie dodatki związane z pancerzem reaktywnym były dołożone w dwóch dodatkowych ramkach. Widać różnice jakości detalu miedzy ramkami starymi i nowymi. Aczkolwiek absolutnie w niczym to nie przeszkadza. Elementy ramek są ze sobą idealnie spasowane po sklejeniu modelu w całość uzyskujemy naprawdę fajna miniaturę. Gorąco polecam model każdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Świetna praca. Bardzo fanie się prezentuje. Pierwsze zdjęcie w galerii powala, dłuższy czas zastanawiałem się czy przedstawia ono model czy prawdziwą maszynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Świetny. Jeden z najlepszych fotomontaży jakie zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Zajefajny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Rewelacyjna praca piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Dobra robota. Pięknie wykonany model . Faktycznie pierwsza fota to niezła zmyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Panzer Machine - tak się nie robi. Nie spojrzałem, Kto jest Autorem tej galerii, więc oglądałem zdjęcia modelu i porównywałem model z oryginałem z pierwszej fotki. Złapałeś mnie po Mistrzowsku. Gratuluję, świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 5 Lipca 2017 Autor Share Napisano 5 Lipca 2017 Dzięki wszystkim za komentarze Międzyczasie zaktualizowałem pierwsze zdjęcie okładkowe. Coś mi nie grało z cieniami. Czy jest lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cade Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 Jeżeli trzymasz się oryginalnego nasłonecznienia ze zdjęcia to spójrz w prawy górny róg i będziesz wiedział czy się pokrywa zacienienie. Na moje kaprawe oko nop:( Doświetlenie przedniej płyty na pewno na plus:) Ale jeśli nie przeszkadza Ci wisząca nad gruzami gąsienica w lewym dolnym rogu to nie przejmuj się cieniami:) BTW piękny model Panzer i pomysł na prezentację modelu. Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 Fotomontaż, jak i model, miód - malina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi