Panzer Machine Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Model wykonałem rok temu w wakacje. Generalnie nie planowałem niczego specjalnego, model chciałem wykonać jak to się mówi "prosto z pudła". Głównie składałem go podczas wizyt u rodziców na działce. Pełen relaks, słoneczko, grill i piwko. Pewnie będę się powtarzał ale moim zdaniem Tamiya wykonała z tym zestawem (35157) rewelacyjną robotę. Główne ramki pojazdu widać, że już swoje lata mają. Wszystkie dodatki związane z pancerzem reaktywnym były dołożone w dwóch dodatkowych ramkach. Widać różnice jakości detalu miedzy ramkami starymi i nowymi. Aczkolwiek absolutnie w niczym to nie przeszkadza. Elementy ramek są ze sobą idealnie spasowane po sklejeniu modelu w całość uzyskujemy naprawdę fajna miniaturę. Gorąco polecam model każdemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Świetna praca. Bardzo fanie się prezentuje. Pierwsze zdjęcie w galerii powala, dłuższy czas zastanawiałem się czy przedstawia ono model czy prawdziwą maszynę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Świetny. Jeden z najlepszych fotomontaży jakie zrobiłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Zajefajny ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkin Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Rewelacyjna praca piękna robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seven up Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 Dobra robota. Pięknie wykonany model . Faktycznie pierwsza fota to niezła zmyłka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel90 Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 Panzer Machine - tak się nie robi. Nie spojrzałem, Kto jest Autorem tej galerii, więc oglądałem zdjęcia modelu i porównywałem model z oryginałem z pierwszej fotki. Złapałeś mnie po Mistrzowsku. Gratuluję, świetna robota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted July 5, 2017 Author Share Posted July 5, 2017 Dzięki wszystkim za komentarze Międzyczasie zaktualizowałem pierwsze zdjęcie okładkowe. Coś mi nie grało z cieniami. Czy jest lepiej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cade Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Jeżeli trzymasz się oryginalnego nasłonecznienia ze zdjęcia to spójrz w prawy górny róg i będziesz wiedział czy się pokrywa zacienienie. Na moje kaprawe oko nop:( Doświetlenie przedniej płyty na pewno na plus:) Ale jeśli nie przeszkadza Ci wisząca nad gruzami gąsienica w lewym dolnym rogu to nie przejmuj się cieniami:) BTW piękny model Panzer i pomysł na prezentację modelu. Szacun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Fotomontaż, jak i model, miód - malina . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts