Dorotka Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Tu z bliska z pyłem pod wycieraczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Kurcze, wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Kurcze, wygląda super! Tanie i proste w obsłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Lipca 2017 Autor Share Napisano 2 Lipca 2017 Ile mniej więcej leci to do Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Ile mniej więcej leci to do Polski ? Różnie, ale nigdy dłużej niż dwa tygodnie nie czekałem. Rekord 5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Chyba ruszę zbudową ze swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Witam. Co do folii imitującej antyrefleks to tu https://www.mojehobby.pl/products/Sticker-for-Simulating-Anti-Reflection-Coating-Lens-For-use-with-Hobby-Boss82403-Leopard-2-A6EX.html Co prawda to do leoparda, ale myślę, że nożyczki lub nożyk wystarczą. Ja z jednego zestawu zrobiłem Twardziela i Meridę i jeszcze zostało na leosia, który już idzie poczteksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Lipca 2017 Autor Share Napisano 3 Lipca 2017 Witam, dzięki za linki - czekam na przesyłkę od kolegi Darkina Założyłem prawą gąsienicę Oczywiście nie jest to finalna gąska - muszę ją poszlifować w paru miejscach zdecydowanie i zastanawiam się czy jeszcze nie zdjąć jednego ogniwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 .... i zastanawiam się czy jeszcze nie zdjąć jednego ogniwa. Zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Lipca 2017 Autor Share Napisano 3 Lipca 2017 Jedna mniej Na ostatnim zdjęciu widać brak kilku środkowych "pinów" odpadły i trzeba przykleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Ja bym jeszcze jedno spróbował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Lipca 2017 Autor Share Napisano 3 Lipca 2017 Może się nie udać, to wciskałem ale, najpierw spróbuje a potem powiem nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Pod fartuchy i tak pozniej się nie da zaglądać, więc jak nie uda sie to nic takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Lipca 2017 Autor Share Napisano 3 Lipca 2017 Pod fartuchy i tak pozniej się nie da zaglądać, więc jak nie uda sie to nic takiego. Spróbuje ale to fakt, mało będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Nie chodzi o to co pod fartuchem. tylko o "ugięcie" gąsienicy przed pierwszym kołem. To akurat widać bardzo dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Lipca 2017 Autor Share Napisano 3 Lipca 2017 I widać różnicę w modelu menga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Ok, ja już powiedziałem swoje... Zawsze możesz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Doskonale wiem, że ewentualny luz może spowodować nienaturalne zwisy na przednim napinającym i napędowym, ale to mimo wszystko można naprężyć i to czy będzie o 1 za dużo czy o 1 za mało nie ma znaczenia. Po prostu przykleić do napędowego i napinającego koła gąsienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 I tak nie bedzie widac zwisów na górze...ewentualnie przykleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2017 Autor Share Napisano 11 Lipca 2017 Dobry, po ciężkim weekendzie udało mi się skończyć (wstępnie) gąski : z 81 ogniw zszedłem do 79. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 Brawo Ty! Przy okazji wywal te uchwyty prętów, bo tu się panowie producenci walnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 Jak pracowalo sie z ogniwkami? Czy rzeczywiscie sa ruchome? A te dwa kawalki tasmy na przedzie to po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 Ale widac, że zszedles z ogniwami. Przednie i tylne koła lewitują, co oznacza, że są zbyt mocno naprężone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2017 Autor Share Napisano 11 Lipca 2017 Brawo Ty! Przy okazji wywal te uchwyty prętów, bo tu się panowie producenci walnęli się wywali Jak pracowalo sie z ogniwkami? Czy rzeczywiscie sa ruchome? A te dwa kawalki tasmy na przedzie to po co? fajnie, naprawdę fajnie - chyba lepiej niż z fruilami od mojego pierwszego teciaka. Ruchome są w zakresie paru stopni ale ruszają się, a taśma hmmm pomocna w liczeniu ogniwek Ale widac, że zszedles z ogniwami. Przednie i tylne koła lewitują, co oznacza, że są zbyt mocno naprężone. fakt, na to nie zwróciłem uwagi :( do poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi