premier1986 Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 Witam Przedstawiam mój najnowszy ulepek. Model produkcji Eduard. Malowany farbami Gunze, wash olejami Składalność modelu wyśmienita, chyba nie użyłem grama szpachli. Wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 Hmmm, brakuje anten systemu Swój-Obcy pod przednią częścią kadluba i na szczycie statecznika pionowego, anten radiowysokościomierza pod koncówkami skrzydeł, brak "skrzydełek" na rurce pitota, brak "skrzydełka" na nadajniku kąta natarcia z lewej strony kadłuba, końcówka statecznika pionowego też jakaś dziwna. Brak jest również peryskopu na osłonie kabiny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 Brak przede wszystkim światła na zdjęciach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 OCP wygięty w niewłaściwą stronę. Ogólnie, może się podobać, choć zdjęcia kiepskie, ale zabrakło tego ostatecznego szlifu w postaci wymienionych przez kolegów szczegółów. Końcówka statecznika się pewnie odłamała... Jakaś taka krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 W kwestiach merytorycznych się nie wypowiem bo niezbyt znam się na rurach. Model wygląda na fajnie pomalowany i dobrze zrobiony ale zdjęcia nie pozwalają się nacieszyć. Pozwoliłem sobie nieco poprawić twoje zdjęcie - wystarczą 2 minuty w programie graficznym i już jest ciut lepiej: Lepiej jednak robić dobrze doświetlone zdjęcia i ustaw większą głębię ostrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 27 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2017 W końcu zrobiłem nowe lepsze fotki created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 Faktycznie widać więcej. Mnie model ogólnie się podoba mimo braków o których wspomnieli koledzy wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 Nie można wstawić normalnych fotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 27 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2017 Nie można wstawić normalnych fotek ?Normalnych tzn jakich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 27 Grudnia 2017 Normalnej wielkości max 1024px, a nie jakieś miniaturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 27 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2017 Normalnej wielkości max 1024px, a nie jakieś miniaturki.Można kliknąć i sobie powiększyć. Wstawię duże to innym nie będzie pasować bo za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 27 Grudnia 2017 Wstawię duże to innym nie będzie pasować bo za duże Napisałem max rozmiar 1024px. I nikt nie będzie narzekał. Jak dasz większe, to będą narzekać. A w miniaturki, nie chce się wszystkim klikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi