abtb Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Przedstawiam malutką galerię wampirka w wersji szkolno-bojowej - T.11, ze stajni Airfixa- Model robiony prosto z pudła, bez żadnych dodatków. Modelik bardzo przyjemny w budowie. Można by nawet rzec relaksujący Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 W odbiorze też relaksujący, miły model. Dorzuciłbym jeszcze washa żeby otwieralna część owiewki mocniej odcięła się od reszty, zwłaszcza kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 Ładny.Też malowany Gunze H-8?Mam tą farbkę i wydaje mi się że ma grubszy pigment od C-8 i dlatego widać lekkie ziarno.Co nie zmienia faktu że modelik ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 Sympatyczny maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 bardzo fajny wampirek, gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 Fajny maluch. Samoloty dwubelkowe zawsze mi się podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi