slawek632 Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Model trumpetera i trochę własnej inicjatywy twórczej. A to efekt moich zmagań z tym modelem I to już wszystkie fotki miłego oglądania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Wreszcie ktoś zrobił porządny T-34 w 1:16. Najlepszy jaki widziałem. To Wymagająca skala. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Nie wiem skąd ten pomysł ze zrobieniem takiej faktury stali, ale wygląda to słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Powiedziałbym tak - jeżeli byłby to model w skali 1/35 to ok, ale na 1/16 to trochę rozczarowuje. Jak pisał Seb te wżery na płytach słabo wyglądają. O ile większość weatheringu na zewnątrz jest ok (nie podoba mi się regularność zacieków na wieży) to wnętrze pojechałeś trochę po macoszemu. W komorze silnika białe kleksy (chyba że to stalowy) wyglądają jak ptasie kupy. Skąd pomysł na taki kolor i co by to miało być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Brawo bazylmus, już myślałem że nikt się nie domyśli, ale jednak udało się osiągnąć ten efekt ptasiego łajna,i ty udowodniłeś że powiodło mi się i w lot go wychwyciłeś . Cieszę się że wam się nie podoba bo mi się podoba:)Ale to już sprawa indywidualnego podejścia do tematu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 5 Sierpnia 2017 Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Orzeł raczej powojennego wzoru. Numer taktyczny zachodzący na orła - polityczny amoku by dostał. Antenę radiostacji Amba zeżarła? A poza tym całkiem całkiem wyszedł, więcej nie napiszę bo moje doświadczenie kończy się na 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 10 Sierpnia 2017 Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Model świetny! Podoba mi się! Nie ma modelu doskonałego. Grunt to dobre samopoczucie, bo każdy klei i maluje tak jak widzi i czuje! Kilka miesięcy temu, z moim T-34, byłem mocno sponiewierany przez rożnych awizofobów. Oni niestety tak mają. Wszędzie ptasie kupy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Sierpnia 2017 Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Muszę napisać sprostowanie. Przyjrzałem się modelowi na innym monitororze I to co wziąłem za białe ptasie kupy to właściwie plamy z oleju/paliwa. Po prostu tam się coś odbija (niebo - chyba) I tak to wyglądało. Także zwracam honor i te plamy są jak najbardziej na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Dzięki za pozytywną opinię Marioba fajnie jak nasza praca komuś się podoba. Przy okazji jeszcze nam samym sprawia przyjemność. Bazylms cieszę się że rozszyfrowałeś te plamy:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 11 Sierpnia 2017 Share Napisano 11 Sierpnia 2017 Robi wrażenie! wszystko na tak! ...a trolling olać...albo się wylać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Sierpnia 2017 Share Napisano 11 Sierpnia 2017 ...a trolling olać...albo się wylać A co kolega tutaj przez trolling rozumie? Opinię odnośnie modelu który wystawiono do oceny czy niezgodność tychże opinii z kolegi podpisem? Tak tylko pytam bo widocznie ja czegoś w trollowaniu nie rozumiem. "... Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji." Źródło: Wikipedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Sierpnia 2017 Share Napisano 11 Sierpnia 2017 1. generalnie wygląda jak prawdziwy. Nie podobają mi się zacieki na wieży, bo są rytmiczne, i wyglądają przez to nienaturalnie. Oraz faktura pancerza czołowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Super gdyby nie faktura, ale gratulacje za ukończenie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 17 Sierpnia 2017 Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Super, byłoby jeszcze lepiej gdyby nie ten kornik na pancerzu, faktura przesadzona nieco, reszta super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 18 Sierpnia 2017 Share Napisano 18 Sierpnia 2017 Wygląda naprawdę fajnie! Drewno mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 19 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2017 Dzieki wszystkim za komentarze tym co lubia i tym co nie lubia kornikow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi