abtb Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Witam, wrzucam parę fotek Blenheima zrobionego z zestawu Airfixa. Model przyjemny w budowie, zrobiony prosto z pudła, bez dodatków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenzan Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 Model fajny, a i widzę, że nowy Airfix poszedł w jakość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Widzę Towarzyszu, że wolisz dłubać herbaciarzy niż Jaki. A tak na poważnie to całkiem fajny Blenheim wyszedł. Nowy Airfix to już wyższy poziom zarówno pod względem zdetalowania jak i składalności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted August 14, 2017 Author Share Posted August 14, 2017 Widzę Towarzyszu, że wolisz dłubać herbaciarzy niż Jaki. Odpowiem jak w znanym filmie: "Nie prawdą to jest!" Blenheima popełniłem zaraz po premierze więc ma już kilka wiosen. A co do Jak-ów - jestem świeżo po powrocie z Kłajpedy i zabieram się za nitowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesio-69 Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 A co do Jak-ów - jestem świeżo po powrocie z Kłajpedy i zabieram się za nitowanie Jak wrażenia z Kłajpedy? A samolocik całkiem, całkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted August 16, 2017 Author Share Posted August 16, 2017 Jak wrażenia z Kłajpedy? . Imprezka całkiem spoko, chociaż bariera językowa praktycznie nie do przebrnięcia . Dobrze że się w podstawówce rosyjskiego uczyłem Jedna blacha w kolekcji przybyła Fotki z imprezy postaram się zamieścić w dziale "Konkursy..." dotyczącym Kłajpedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Jest ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 Fajny ten samolocik. Ma fajne detale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarpen Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Witam wszystkich. Po raz pierwszy na forum. Ładny modelik.Co do oznakowania maszyny jest to ze strony Airfiksa próba rekonstrukcji maszyny Artura Scarfa z 62 sqn.ponieważ nie ma żadnego zdjęcia tej maszyny.Wiąże się z tym sentymentalna historia opisana w kilku książkach.9.12.41 ciężko ranny Scarf ląduje w pobliżu szpitala w którym pracuje jego żona,niestety Scarf umiera po 2godz. na rękach swojej żony.Jednak po wojnie okazało się że historia została wymyślona.Szkoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts