xmald Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Serwus! Cóż mogę napisać... zdecydowanie obok Caudrona najlepszy zestaw jaki miałem w rękach. Wszystko pasuje, zużycie szpachlówki minimalne, jakość detali powalająca. Jedynym trudnym moim zdaniem momentem jest osłona silnika, wymaga dokładnego oczyszczenia z farby spoin, ponieważ spasowanie jest bardzo dokładne. Model malowany Tamiya i Gunze. Mój model przedstawia samolot o numerze C.3549 z 35 Dywizjonu RFC z grudnia 1917. Jeżeli ktoś ma szansę kupić to zdecydowanie polecam, bo zabawa jest chyba tak przyjemna jak z modelami WnW. Link do warsztatu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=58374 I normalne zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Kolejne cudeńko. Będę się powtarzał, ale gratuluję pięknie wykonanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Imponująco wygląda. Samolot paskudny, jak wszystkie nie jety, ale model niezwykle efektowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Jestem pod wrażeniem zacny model i zasłużone gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Świetny. Panowie z CSM mogliby przy następnych produkcjach zmniejszyć wysokość pasków na żebrach, bo trochę za solidnie wyglądają przy tym powiększeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Gratuluję, świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Wielkie dzięki za pozytywny odbiór. Panowie z CSM mogliby przy następnych produkcjach zmniejszyć wysokość pasków na żebrach, bo trochę za solidnie wyglądają przy tym powiększeniu. Paski w realu tak nie rzucają się w oczy. Na fotach może faktycznie ciut za mocno je widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi