Marwaw Napisano 28 Listopada 2017 Autor Share Napisano 28 Listopada 2017 No, to ja dotarłem do końca. Galeria: viewtopic.php?f=258&t=60080 Serdeczne dzięki za wspólną zabawę. Jak zwykle było super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Gratuluję wyszło super. Pozostaje tylko zazdrościć takiej pracy, umiejętności i takiego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Gratuluję wyszło super.Pozostaje tylko zazdrościć takiej pracy, umiejętności i takiego efektu. Bosze... Jak to jest super (delikatnie rzecz ujmując samo malowanie jest zaprzeczeniem precyzji - np. "okna" holownika) to nie wiem co by Ci się stało jakbyś zobaczył porządny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Ujęcia z poziomu wody dobrze wyglądają.Ogólnie b.fajna scenka,wszystko trzyma się kupy. Gratulacje. ps:Jesienna deprecha chyba zebrała żniwo wśród stoczniowców.Dwa dni do końca,jedna galeria i nie zapowiada się bynajmniej jakiś wysyp,cienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Jak żywy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi