Marwaw Napisano 28 Listopada 2017 Autor Napisano 28 Listopada 2017 No, to ja dotarłem do końca. Galeria: viewtopic.php?f=258&t=60080 Serdeczne dzięki za wspólną zabawę. Jak zwykle było super! Cytuj
Adamo722 Napisano 28 Listopada 2017 Napisano 28 Listopada 2017 Gratuluję wyszło super. Pozostaje tylko zazdrościć takiej pracy, umiejętności i takiego efektu. Cytuj
cooper69 Napisano 28 Listopada 2017 Napisano 28 Listopada 2017 Gratuluję wyszło super.Pozostaje tylko zazdrościć takiej pracy, umiejętności i takiego efektu. Bosze... Jak to jest super (delikatnie rzecz ujmując samo malowanie jest zaprzeczeniem precyzji - np. "okna" holownika) to nie wiem co by Ci się stało jakbyś zobaczył porządny model. Cytuj
zloty Napisano 28 Listopada 2017 Napisano 28 Listopada 2017 Ujęcia z poziomu wody dobrze wyglądają.Ogólnie b.fajna scenka,wszystko trzyma się kupy. Gratulacje. ps:Jesienna deprecha chyba zebrała żniwo wśród stoczniowców.Dwa dni do końca,jedna galeria i nie zapowiada się bynajmniej jakiś wysyp,cienko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi