spiton Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Nie rozumiem, czemu na żebrach skrzydeł nie ma kamuflażu ?? Pytam , bo nie spotkałem się z takim malowaniem, i wydaje mi sie, że nie ma ono sensu. Z tego co widziałem, to na żebrach były paski z niepomalowanej tkaniny, takiej samej jak na spodzie. Ale czegos takiego nie widziałem. Dlatego prosił bym o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 7 Listopada 2017 Autor Share Napisano 7 Listopada 2017 Nie rozumiem, czemu na żebrach skrzydeł nie ma kamuflażu ??Pytam , bo nie spotkałem się z takim malowaniem, i wydaje mi sie, że nie ma ono sensu. Z tego co widziałem, to na żebrach były paski z niepomalowanej tkaniny, takiej samej jak na spodzie. Ale czegos takiego nie widziałem. Dlatego prosił bym o odpowiedź. To moja fantazja. Tak sobie wymyśliłem wygląd górnych powierzchni we włoskich warunkach polowych 1918 roku. Stacjonował w pn Włoszech w rejonach górskich Nie mam na to papierów. Dlatego pisałem o kontrowersyjnym malowaniu pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 kontrowersyjne... może... mnie tam się podoba Szczególnie to nakrapiane kamo wyszło zaskakująco dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 14 Listopada 2017 Share Napisano 14 Listopada 2017 kontrowersyjne... może... mnie tam się podoba Szczególnie to nakrapiane kamo wyszło zaskakująco dobrze Mam to samo zdanie. Skrzydła mnie mniej przekonują, ale nie malarsko lub technicznie, tylko jakoś nie wierzę, żeby akurat tak się chciało komuś mazać po skrzydłach, gdy wcześniej starannie poleciał kropkami po kadłubie, pewnie bym został przy kropkach. Ale jako model - jest super. Jedynie mała liczba zdjęć/ujęć w galerii pozostawia pewien niedosyt. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 14 Listopada 2017 Share Napisano 14 Listopada 2017 Cudowna,przepiękna limonka.SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 14 Listopada 2017 Share Napisano 14 Listopada 2017 Krzysiek, dla mnie model 10/10. Interpretacja malowania górnego płata bardzo mi się podoba. Z raczej kiepskiego zestawu zrobiłeś świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi