panDespota Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Przedstawiam, mam nadzieję pierwszy z serii samolotów na jakich latał Stanisław Skalski. Maszyna w malowaniu znanym pewnie większości Polish Fighting Team, PFT tzw"Cyrk Skalskiego". Sklejalność modelu super. Jedynie do czego się można przyczepić to że śmigiełko się nie kryńci Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Model ładny.Mam dwa pytania 1Czy góra nad silnikiem jest zestawowa czy wymieniałeś na żywicę? 2 Jakimi farbami malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Piękny, bardzo mi się podoba. Mam ten sam oklepany model Eduarda i chcę zrobić go w tym samym oklepanym kamuflażu, mam nadzieję że wyjdzie mi chociaż w połowie tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Wygląda fajnie choć zdjęcia słabo oświetlone. Możesz podać farbki na kolory bazowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 15 Października 2017 Autor Share Napisano 15 Października 2017 Dzięki za miłe słowa. Cieszę się że się podoba. Model ładny.Mam dwa pytania 1Czy góra nad silnikiem jest zestawowa czy wymieniałeś na żywicę? 2 Jakimi farbami malowałeś? 1. Model prosto z pudła. 2. Malowałem Vallejo air. Numerki 71031, 71323, 71108. Piękny, bardzo mi się podoba. Mam ten sam oklepany model Eduarda i chcę zrobić go w tym samym oklepanym kamuflażu, mam nadzieję że wyjdzie mi chociaż w połowie tak dobrze Działaj, działaj. Co do modelu to Edek zrobił byka w instrukcji, układ plam na skrzydłach i statecznikach jest skopany. Poza tym bardzo dużo osób twierdzi, że te maszyny były na szybko przemalowywane i nie powinny mieć napisów eksploatacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Model całkiem fajnie wykonany, ale zdjęcia do kitu. Spróbuj zrobić nowe żeby bardziej cieszyły oko Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 13 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2017 Dwa nowe z namiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi