chudyhunter Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Witam. Jeśli chodzi o tematykę okrętową jest to mój trzeci model jaki ukończyłem. Zdaję sobie sprawę z tego, że Roma jest trochę zdezelowana, ale jakoś nie mogłem się oprzeć pokusie by ją trochę poobijać :P Niestety nie prowadziłem warsztatu, ponieważ działałem w dość szybkim tempie i ukończyłem ją w około półtorej tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 jak na 700 to całkiem przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 jak na 700 to całkiem przyzwoicie Dokładnie tak, troszkę tylko mogłeś jeszcze popracować nad olinowaniem, jest trochę skąpe... Z jakiego materiału robiłeś olinowanie i jaka grubość Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Października 2017 Autor Share Napisano 29 Października 2017 Ciężko powiedzieć jaka grubość, ponieważ użyłem do tego włosów mojej dziewczyny, które następnie pomalowałem Wiesz to taltos1, może jeszcze do tego olinowania wrócę, faktycznie jak teraz na nie patrzę, to jest trochę słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 fajny model podobają mi się obicia na pasie pancernym.... delikatnie bym jednak "złoszował" deskowanie na obszarze malowania pasów biało-czerwonych... problem włosa polega na tym, że nie jest on jednolicie okrągły na przekroju - i w czasie montaży ulega często skręceniu - co widać później w postaci niejednolitych refleksów światła na olinowaniu Osobiście polecam drucik - zawsze i wszędzie na każde olinowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Mnie się podoba, szczególnie iż widzę że kolejny raz nam się tematyką pokrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 półtora tygodnia ??? WOW !!!! Masz chłopie tempo. Ale blaszek żadnych chyba nie używałeś ani innych dodatków? Niemniej jednak całkiem fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 Model bardzo dobry. Bardzo mi się podoba wykonanie. Tylko Maszty i linki....maszty powinieneś zrobić ze strun gitarowych. Plastiki w tej skali wyglądają fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2017 Model bardzo dobry. Bardzo mi się podoba wykonanie. Tylko Maszty i linki....maszty powinieneś zrobić ze strun gitarowych. Plastiki w tej skali wyglądają fatalnie Dziękuję i zgadzam się z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi