Przemek Przybulewski Napisano 23 Lutego 2018 Autor Share Napisano 23 Lutego 2018 No widzisz, a ja znalazłem info, cięte są na 2-metrowe odcinki. I tak też pociąłem. Ale faktycznie mam nadzieję, że informacje zawarte w tym wątku kiedyś komuś się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Lutego 2018 Share Napisano 23 Lutego 2018 4 m anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Lutego 2018 Share Napisano 23 Lutego 2018 Dawno tu nie zaglądałem - podstawka bajera Misiek ma 100% racji - stosy segregują gatunkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 24 Lutego 2018 Autor Share Napisano 24 Lutego 2018 Dawno tu nie zaglądałem - podstawka bajera Misiek ma 100% racji - stosy segregują gatunkowo Dzięki. Można zobaczyć w Mińsku Mazowieckim na wystawie, razem z Luną, SCUDem i kompleksem Bereg/Rubezh.Wprawdzie jeszcze trochę przykurzyć bo odstaje od podstawki i pomalować na czerwono wnętrze hamulca wylotowego ale zawiozłem. A co do stosów to teraz to się, wróć możecie tylko ponarzekać. Nie do ruszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Na żywo wygląda kozacko jak i reszta. Czemu nie zabrałeś rhino ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 24 Lutego 2018 Autor Share Napisano 24 Lutego 2018 Dzięki. Rhino się jakoś nie zmieścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Świetna robota tym bardziej, że Dana to pojazd, który bardzo mi się podoba . P.S. Kilka dni temu przeglądając warsztat, zastanawiałem się, czy wywiąże się dyskusja o "wyrobionym" drewnie . Jako młody chłopak, kilka razy miałem okazję pomagać przy robieniu tzw. "metrów" na opał. Nie pamiętam szczegółów o cechowaniu, oznakowaniu ( zresztą przez te lata przepisy też się pewnie zmieniły ), niemniej ze swej strony dodam, że często stosuje się nacięcie pionowych kołków, by ukośne podpórki miały się o co właśnie wesprzeć ( w lesie nie stosuje się raczej gwoździ - to na pewno się nie zmieniło ). Mniej więcej tak to by wyglądało: Oczywiście, to już taki smaczek dla potomnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 24 Lutego 2018 Autor Share Napisano 24 Lutego 2018 Dzięki za info, no ale tak jak napisałeś to już taki smaczek dla potomnych ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 25 Lutego 2018 Autor Share Napisano 25 Lutego 2018 Ostatnie (albo prawie ostatnie) fotki przed galerią bo na zdjęciach to zaraz babole wychodzą: ... ... ... ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Bardzo fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 27 Lutego 2018 Super Moderator Share Napisano 27 Lutego 2018 posadź tylko model głębiej, wszak do strzelania podpory w tak piaszczystej drodze raczej by się nie co zagłębiły... jednak Dana troszkę waży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 1 Marca 2018 Autor Share Napisano 1 Marca 2018 posadź tylko model głębiej, wszak do strzelania podpory w tak piaszczystej drodze raczej by się nie co zagłębiły... jednak Dana troszkę waży W sumie dobry pomysł. Moze jakies resztki pozostalosci kamuflazu - galazki,resztki siatki maskujacej, np?Nie, ale siatkę kiedyś robiłem z gazy i oregano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi