skikut Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Witam, warsztat wreszcie doczekał szczęśliwego końca Model firmy Takom wzbogacony lufami RB oraz blaszkami Eduarda dedykowanymi do modelów Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Podoba się.Może trochę bardziej bym zróżnicował kolorystycznie błotko na zawieszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Podoba mi sie , w dobie bardzo jasnych modeli ten moze wydac sie troche za ciemny, ale mi sie wydaje dobrze wlasnie tak jak jest. ps co to za dziurka widoczna na ostatnim zdjeciu, troche wyglada jak bys o czyms zapomnial.... ps2 rob prosze przerwy pomiedzy zdjeciami , wypada to potem lepiej w odbiorze. Generalnie brawo za ten model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Bardo fajnie Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Patrząc na fotki gotowego modelu nie widać jakiejś ogromnej różnicy w jakości pomiędzy modelami Academy I Tamki. Fajnie ze Takom się pojawił i tyle. Model ładny, ale błocenie troszkę słabo. Można by jeszcze nad nim posiedzieć. A ta dziura to zdaje mi się do ręcznego rozruchu silnika była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 kropki błota na bandażach kół jednych to kaszanka. Fajnie zrobione gąski. Z przodu i z tyłu błoto wyglada super. Z boku źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 Patrząc na fotki gotowego modelu nie widać jakiejś ogromnej różnicy w jakości pomiędzy modelami Academy I Tamki. Fajnie ze Takom się pojawił i tyle. No, różnice między modelami są - choćby w szczegółach. Uwaga - do gry wchodzi Miniart. Pewnie zrobi model z pełnym wnętrzem... ( https://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/miniart.html ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut Napisano 13 Listopada 2017 Autor Share Napisano 13 Listopada 2017 Dzięki za wszystkie słowa krytyki i też pochwały. Jeśli chodzi o dziurkę z tyłu też mnie nurtowała i doszedłem, że jest ona do ręcznego rozruchu. Co do błota - faktycznie, plamki na bandażach zmyję, a reszta zostanie jak jest mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Grudnia 2017 Share Napisano 8 Grudnia 2017 Świetny, bardzo mi się podoba ten brzydal . Aż mnie korci, by sięgnąć na półkę i zacząć swojego Lee ( tylko on z Academy, co niestety widać , jak patrzę na detal Twojego ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi