abtb Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 po prostu świąteczny "rozpi....." więc proszę wybaczcie za opóźnienie. Układ nie do przebicia A zatem karnie czekamy "Latawcy" i "kołowcy" trzy miesiące a okrętowcy o dwa miesiące dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Działam, działam - ale jestem tutaj po tej stronie ekranu rozrywany... po prostu świąteczny "rozpi....." więc proszę wybaczcie za opóźnienie. pozdrawiam!!! Jak to dobrze, że ja wyrosłem z tej szopki w okresie dojrzewania, albo i wcześniej. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 22 Grudnia 2017 myślę że wystarczy rozważań przed świętami Zdrowych Wesołych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2017 Galerie zostały odblokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi