Marcin M. Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 To będzie długa noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
irlandczyk85 Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Reflect, zlituj się, wrzuć chociaż screena z wynikami w excelu, wtedy każdy będzie zadowolony, a obrazki pod galerią z napisem ZWYCIĘZCA powstawiasz sobie na spokojnie kiedy indziej:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 poczekamy! Skoro tyle czekaliśmy, możemy poczekać jeszcze trochę! Dwa koma siedemset dwa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Czyli co? Kto organizuje nocne czuwanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Co się tak spinacie - to nie olimpiada ;-) Czy wyniki będą w tym czy w przyszłym roku to bez znaczenia ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted December 18, 2017 Author Super Moderator Share Posted December 18, 2017 Spokojnie - działam, to nie jest takie łatwe, myślałem że formuły excela które stworzyłem w zeszłym roku będą tylko copy/paste ale tak nie jest - muszę sobie przypomnieć jak to zrobiłem rok temu - heheheh :-) poczekajcie jeszcze troszkę dzięki! :-) Christian Link to comment Share on other sites More sharing options...
megapol Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Mam takie pytanko, czy warsztaty z zakończonych prac konkursowych zostały całkowicie wyautowane a może zostaną gdzieś przeniesione? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melnikov Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Warsztaty są w archiwum ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
megapol Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Wyciąg z regulaminu: 6. Lista zwycięzców zostanie ogłoszona w ciągu dwóch dni od zakończenia głosowania. Z matematycznego punktu widzenia to już chyba po, ale jak widać i w takich wyborach system informatyczny odrobinę A zatem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Jeden Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Wyciąg z regulaminu: 6. Lista zwycięzców zostanie ogłoszona w ciągu dwóch dni od zakończenia głosowania. Z matematycznego punktu widzenia to już chyba po, ale jak widać i w takich wyborach system informatyczny odrobinę A zatem Pamiętaj, że nieważne kto jak głosuje, ważne kto liczy głosy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Wyciąg z regulaminu: 6. Lista zwycięzców zostanie ogłoszona w ciągu dwóch dni od zakończenia głosowania. Z matematycznego punktu widzenia to już chyba po, ale jak widać i w takich wyborach system informatyczny odrobinę A zatem Pamiętaj, że nieważne kto jak głosuje, ważne kto liczy głosy. Reflect powinien powołać Komisję Śledczą do zbadania tej sprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Aż się wątek pokonkursowy odświeżył , pozdrawiam wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted December 20, 2017 Super Moderator Share Posted December 20, 2017 Spokojnie panowie , na pewno za niedługo poznamy wyniki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melnikov Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Spokojnie panowie , na pewno za niedługo poznamy wyniki Oby. Bo już moja żona kilka razy dziennie pyta się, czy już są wyniki. :-P Na tyle wkręciła się w budowę modelu, że po każdym odkurzaniu spryskiwała wodą w pokoju, żeby zniwelować pył w powietrzu, aby zapobiec jego osiadaniu na modelu. :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 moja też pytała Odpowiedzi macie od samego reflecta: Problemy z Excelem. Nawał pracy i nie ma czasu. A chwilę kiedy może się tym zająć to weekend. Też ma rodzinę wiec ja to w zupełności rozumiem. Najbliższy weekend już niebawem W niedzielę na pewno przebierze się za świętego mikołaja i prezentem od niego dla nas będzie informacja ,że każdy jest zwycięzcą i nie ma przegranych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Każdy ma życie osobiste, wiadomo jak jest, każdy zaangazowany w konkurs robi to pro bono i kosztem własnego czasu. Niemniej jednak jeśli arkusz google nie podaje zsumowanej punktacji dla każdego modelu wrzuconego w arkusz automatycznie (nie mówię tu o takich odbajerzonych statystykach jak były na Zimie 2015 i Lecie 2016) to faktycznie słabo... Ja osobiście bym się tym zadowolił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Każdy ma życie osobiste, wiadomo jak jest, każdy zaangazowany w konkurs robi to pro bono i kosztem własnego czasu. Niemniej jednak jeśli arkusz google nie podaje zsumowanej punktacji dla każdego modelu wrzuconego w arkusz automatycznie (nie mówię tu o takich odbajerzonych statystykach jak były na Zimie 2015 i Lecie 2016) to faktycznie słabo... Ja osobiście bym się tym zadowolił. A ja wolę poczekać i dostać pełne statystyki, jeśli jest taka możliwość, kto, ile i za co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irlandczyk85 Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Reflect. Powodzenia wiemy ile poświęcasz dla nas czasu. Szacunek Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 I to się nazywa "włożyć kij w mrowisko" Znaczy się: CZEKAMY Link to comment Share on other sites More sharing options...
megapol Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Poczekamy to się dowiemy. A tak na marginesie to chyba wszystkie lepsze połowy są zainteresowany wynikami, bo jak by nie było każdy z nas naraził się w większym lub mniejszym stopniu swojej połowicy przez te dwa miesiące, oczywiście ci którzy je mają. I w zasadzie dobrze, że nie sklejałem okrętu bo wiem gdzie moja ukochana by mi go zakotwiczyła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmald Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Widzę, że wszyscy jedziemy na tym samym wózku;)) ja tam mogę poczekać liczenie tego wszystkiego to musi być mega niewdzięczna robota... Jedynie chciałbym wiedzieć kiedy orientacyjnie możemy spodziewać się wyników bo wchodzę tu kilka razy dziennie i się że mnie małżonka śmieje jak mówię " jeszcze nie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Widzę, że wszyscy jedziemy na tym samym wózku;)) ja tam mogę poczekać liczenie tego wszystkiego to musi być mega niewdzięczna robota... Jedynie chciałbym wiedzieć kiedy orientacyjnie możemy spodziewać się wyników bo wchodzę tu kilka razy dziennie i się że mnie małżonka śmieje jak mówię " jeszcze nie".Wyniki pewnie w formie.."prezent pod choinkę " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted December 22, 2017 Author Super Moderator Share Posted December 22, 2017 Działam, działam - ale jestem tutaj po tej stronie ekranu rozrywany... po prostu świąteczny "rozpi....." więc proszę wybaczcie za opóźnienie. pozdrawiam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts