Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Reflect, zlituj się, wrzuć chociaż screena z wynikami w excelu, wtedy każdy będzie zadowolony, a obrazki pod galerią z napisem ZWYCIĘZCA powstawiasz sobie na spokojnie kiedy indziej:)

Napisano

poczekamy! Skoro tyle czekaliśmy, możemy poczekać jeszcze trochę! Dwa koma siedemset dwa!

Napisano

Co się tak spinacie - to nie olimpiada ;-)

Czy wyniki będą w tym czy w przyszłym roku to bez znaczenia ;-)

• Super Moderator
Napisano

Spokojnie - działam, to nie jest takie łatwe, myślałem że formuły excela które stworzyłem w zeszłym roku będą tylko copy/paste ale tak nie jest - muszę sobie przypomnieć jak to zrobiłem rok temu - heheheh :-)

poczekajcie jeszcze troszkę

dzięki! :-)

Christian

Napisano

Mam takie pytanko, czy warsztaty z zakończonych prac konkursowych zostały całkowicie wyautowane a może zostaną gdzieś przeniesione?

Napisano

Wyciąg z regulaminu:

6. Lista zwycięzców zostanie ogłoszona w ciągu dwóch dni od zakończenia głosowania.

Z matematycznego punktu widzenia to już chyba po, ale jak widać i w takich wyborach system informatyczny odrobinę

A zatem

Napisano
Wyciąg z regulaminu:

6. Lista zwycięzców zostanie ogłoszona w ciągu dwóch dni od zakończenia głosowania.

Z matematycznego punktu widzenia to już chyba po, ale jak widać i w takich wyborach system informatyczny odrobinę

A zatem

Pamiętaj, że nieważne kto jak głosuje, ważne kto liczy głosy.

Napisano
Wyciąg z regulaminu:

A zatem

Pamiętaj, że nieważne kto jak głosuje, ważne kto liczy głosy.

Reflect powinien powołać Komisję Śledczą do zbadania tej sprawy.

Napisano

Aż się wątek pokonkursowy odświeżył , pozdrawiam wszystkich

Napisano
Spokojnie panowie , na pewno za niedługo poznamy wyniki

Oby. Bo już moja żona kilka razy dziennie pyta się, czy już są wyniki. :-P Na tyle wkręciła się w budowę modelu, że po każdym odkurzaniu spryskiwała wodą w pokoju, żeby zniwelować pył w powietrzu, aby zapobiec jego osiadaniu na modelu. :-P

Napisano

moja też pytała

Odpowiedzi macie od samego reflecta:

Problemy z Excelem.

Nawał pracy i nie ma czasu.

A chwilę kiedy może się tym zająć to weekend. Też ma rodzinę wiec ja to w zupełności rozumiem. Najbliższy weekend już niebawem

W niedzielę na pewno przebierze się za świętego mikołaja i prezentem od niego dla nas będzie informacja ,że każdy jest zwycięzcą i nie ma przegranych

Napisano

Każdy ma życie osobiste, wiadomo jak jest, każdy zaangazowany w konkurs robi to pro bono i kosztem własnego czasu. Niemniej jednak jeśli arkusz google nie podaje zsumowanej punktacji dla każdego modelu wrzuconego w arkusz automatycznie (nie mówię tu o takich odbajerzonych statystykach jak były na Zimie 2015 i Lecie 2016) to faktycznie słabo... Ja osobiście bym się tym zadowolił.

Napisano
Każdy ma życie osobiste, wiadomo jak jest, każdy zaangazowany w konkurs robi to pro bono i kosztem własnego czasu. Niemniej jednak jeśli arkusz google nie podaje zsumowanej punktacji dla każdego modelu wrzuconego w arkusz automatycznie (nie mówię tu o takich odbajerzonych statystykach jak były na Zimie 2015 i Lecie 2016) to faktycznie słabo... Ja osobiście bym się tym zadowolił.

A ja wolę poczekać i dostać pełne statystyki, jeśli jest taka możliwość, kto, ile i za co.

Napisano

I to się nazywa "włożyć kij w mrowisko"

Znaczy się: CZEKAMY

Napisano

Poczekamy to się dowiemy.

A tak na marginesie to chyba wszystkie lepsze połowy są zainteresowany wynikami, bo jak by nie było każdy z nas naraził się w większym lub mniejszym stopniu swojej połowicy przez te dwa miesiące, oczywiście ci którzy je mają.

I w zasadzie dobrze, że nie sklejałem okrętu bo wiem gdzie moja ukochana by mi go zakotwiczyła.

Napisano

Widzę, że wszyscy jedziemy na tym samym wózku;)) ja tam mogę poczekać liczenie tego wszystkiego to musi być mega niewdzięczna robota... Jedynie chciałbym wiedzieć kiedy orientacyjnie możemy spodziewać się wyników bo wchodzę tu kilka razy dziennie i się że mnie małżonka śmieje jak mówię " jeszcze nie".

Napisano
Widzę, że wszyscy jedziemy na tym samym wózku;)) ja tam mogę poczekać liczenie tego wszystkiego to musi być mega niewdzięczna robota... Jedynie chciałbym wiedzieć kiedy orientacyjnie możemy spodziewać się wyników bo wchodzę tu kilka razy dziennie i się że mnie małżonka śmieje jak mówię " jeszcze nie".
Wyniki pewnie w formie.."prezent pod choinkę "
  • Super Moderator
Napisano

Działam, działam - ale jestem tutaj po tej stronie ekranu rozrywany... po prostu świąteczny "rozpi....." więc proszę wybaczcie za opóźnienie.

pozdrawiam!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.