abtb Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 po prostu świąteczny "rozpi....." więc proszę wybaczcie za opóźnienie. Układ nie do przebicia A zatem karnie czekamy "Latawcy" i "kołowcy" trzy miesiące a okrętowcy o dwa miesiące dłużej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melnikov Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Działam, działam - ale jestem tutaj po tej stronie ekranu rozrywany... po prostu świąteczny "rozpi....." więc proszę wybaczcie za opóźnienie. pozdrawiam!!! Jak to dobrze, że ja wyrosłem z tej szopki w okresie dojrzewania, albo i wcześniej. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Greif Posted December 22, 2017 Super Moderator Share Posted December 22, 2017 myślę że wystarczy rozważań przed świętami Zdrowych Wesołych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted December 24, 2017 Super Moderator Share Posted December 24, 2017 Galerie zostały odblokowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts