Tenggeri Napisano 17 Grudnia 2017 Share Napisano 17 Grudnia 2017 Cześć. Nareszcie udało mi się coś skończyć i nawet zrobić podstawkę. Model bardzo fajnie się robiło, liczę na uwagi i konstruktywną krytykę. Kilka zdjęć samej podstawki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 17 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 17 Grudnia 2017 Fajne, mnie siem podoba no może zabrakło szoferaka skośnookiego ale reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 Bardzo ładny, zawsze to ożywia model i inaczej się patrzy, jak jest na jakimś kawałku trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 Fajny. Ale zciurałeś go niemożebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 Ładniusi i to bardzo krzaczki i kwiatki to zakupione czy trochę sam potworzyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 Bardzo przyjemny w odbiorze (model + makieta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 Podoba mi się, fajnie go styrałeś, a podstawka ładnie wszystko ożywia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 25 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2017 Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze, cieszę się, że moja praca się podoba. Fajny.Ale zciurałeś go niemożebnie No takie lubię, tutaj i tak starałem się nie przesadzić Ładniusi i to bardzo krzaczki i kwiatki to zakupione czy trochę sam potworzyłeś ? Krzaczki od kolegi z forum: Wojtekjedlicze a kwiaty to produkt Freon, bardzo fajny produkt swoją drogą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi